1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2018 00:43

Νεόφυτος: «Η πρόκριση που θα άλλαζε την πορεία της ΑΕΚ»

Για μεγάλη χαμένη ευκαιρία και πρόκριση που θα άλλαζε την πορεία της ΑΕΚ έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Ενωσης Νίκος Νεόφυτος:

 

«Δυστυχώς ένα ματς που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει εύκολα με 3-0 σετ καταφέραμε να το χάσουμε. Ολα πήγαιναν ρολόι μέχρι και το φινάλε του 2ου σετ που προηγηθήκαμε 24-22. Δεν το τελειώσαμε εκεί στις ευκαιρίες που είχαμε. Ο Φοίνικας ισοφάρισε και μπήκε στον αγώνα. Ακόμα και όταν κάναμε την ανατροπή εμείς στο 3ο σετ με τον ίδιο τρόπο δεν ήταν διαφορετικό γιατί είχαμε κάνει τον αντίπαλο μας να μπει στον αγώνα. Αυτά τα ματς τα κερδίζεις με τακτική και αιφνιδιασμό. Κρίμα γιατί χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε για δεύτερη φορά σε έναν τελικό του Λιγκ Καπ. Θα άλλαζε όλη η πορεία του τμήματος αυτή η πρόκριση. Το θέλαμε όλοι πολύ και ίσως αυτό να μας κόστισε στο φινάλε. Εχω τις αμφιβολίες μου για το άουτ που δόθηκε στον Τζιουμάκα στο 13-12 του 5ου σετ. Καλή επιτυχία στον Φοίνικα. Συνεχίζουμε, μαζεύουμε το μυαλό μας και πάμε για το ντέρμπι με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα που το θέλουμε πολύ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ