1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2018 23:19

Η αφιέρωση του Δεληκώστα στον Ρουμελιώτη και τα πολλά λάθη της Κομοτηνής

Στον Νίκο Ρουμελιωτη αφιέρωσε την νίκη του Παμβοχαϊκού ο Κώστας Δεληκώστας ενώ ο Ηλίας Κρεούζης της Κομοτηνής εστίασε στα λάθη των παικτών του.

 

Aρχικά ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Η νίκη αφιερώνεται στον Νίκο Ρουμελιώτη, ο οποίος έδειξε στους συμπαίχτες του πως είναι να είσαι μεγάλος αθλητής και να ξεπερνάς τα προβλήματα. Είναι πηγή έμπνευσης για τους συμπαίχτες του. Σαν Παμβοχαϊκος δουλεύουμε σωστά, διοίκηση, επιτελείο και αθλητές, όλοι κοιτάμε να είμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.

Ο Κρεούζης εκτός από φίλος μου είναι ένας καλός προπονητής και αυτό το πιστεύω γιατί έχω και άλλους φίλους προπονητές που δεν τους θεωρώ καλούς. Κοιταμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας με έναν κεντρικό και έναν διαγώνιο γιατί το κενό του Παλέντζα είναι μεγάλο».

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης είπε: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα απέναντι στον άνθρωπο που με έμαθε πολλά από το βόλεϊ αλλά λυπημένος από το αποτέλεσμα. Είχαμε δουλέψει για την αντιμετώπιση των ακραίων όλη την εβδομάδα αλλά δεν μας βγήκε στο γήπεδο και επιπλέον μετά σε κάποιο σημείο οι παίχτες κάνανε του κεφαλιού τους.

Ο Πάουλο ζήτησε να φύγει για οικογενειακούς λόγους και είμαστε σε αναζήτηση πασαδόρου. Συγχαρητήρια στον Δαλδαβερένη για το γεγονός πως στάθηκε καλά σήμερα. Κοιτάμε να βελτιώσουμε τους τομείς του παιχνιδιού μας για να παρουσιάσουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ