1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2018 16:45

Επιστρέφουν στην Εθνική οι «εξόριστοι» Κουβανοί

Μια πολύ σημαντική απόφαση πάρθηκε από την Εθνική Αθλητική Επιτροπή της Κούβας όσο αφορά την Εθνική ομάδα. Σύμφωνα με την Ιταλική «Gazzetta dello Sport» μετά από είκοσι χρόνια οι Κουβανοί παίκτες που αποφάσισαν να βγουν εκτός συνόρων για να αγωνιστούν σε άλλο πρωτάθλημα, πλέον θα μπορούν να παίξουν στην Εθνική και ας αγωνίζονται εκτός Κούβας.

 

Αυτό βέβαια ισχύει για τους παίκτες που δεν έχουν πάρει άλλη υπηκοότητα. Επομένως αθλητές όπως ο Γουιλφρέντο Λεόν, ο Γιόντι Λιλ και ο Οσμάνι Χουαντορένα δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν ξανά με το εθνόσημο της Κούβας.

Αυτή την σημαντική πρωτοβουλία πήρε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Κούβας Άριελ Σάινς και μένει να δούμε αν θα την υλοποιήσει.

 Ο Κουβανός παίκτης της Λούμπε Ρομπερτλάντι Σιμόν ρωτήθηκε και για αυτή την απόφαση και δήλωσε: «Το έχω ακούσει, αλλά δεν έχω μιλήσει με κάποιον γι αυτό. Δεν γνωρίζω αν θα με καλέσουν, εξαρτάται από την κατάσταση. Θέλω να ξέρω τους όρους και τις προθέσεις. Είναι ανούσιο, να επιστρέψω απλά για να επιστρέψω. Θα επιστρέψω μόνο εάν θα βοηθήσω τους νέους παίκτες να εξελιχθούν και για να κάνω την Κούβα ξανά επιτυχημένη. Αν κάποιος με καλέσει, θα μιλήσουμε γι αυτό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ