1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2018 09:36

Μυτσκίδης: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου φτάσουμε»

Η φετινή αποκάλυψη του πρωταθλήματος του Ά ομίλου της Α2 γυναικών, ακούει στο όνομα Απόλλωνας Καλαμάτας. Η νεοφώτιστη Μεσσηνιακή ομάδα με 6/7 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, ανάμεσα σε αυτά και το μεγάλο διπλό στο Βύρωνα, κόντρα στην Ένωση που είναι από τα φαβορί ανόδου, με μεγάλη ανατροπή από 0-2 σε 2-3, κατόρθωσε να εκτοξευτεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρες Αμαζόνες και δύο περισσότερους από τον συμπολίτη και τρίτο Μεσσηνιακό.

Ο «αρχιτέκτονας» της εκπληκτικής πορείας του φετινού Απόλλωνα, Μπάμπης Μυτσκίδης, ο οποίος βρίσκεται για τρίτη σεζόν στο πάγκο της ομάδας και πέρυσι ήταν συνεργάτης του Κώστα Αρσενιάδη στην εθνική ανδρών,δήλωσε στο Volleynews: 

«Είναι τιμητικό για μας να βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα κορίτσια που παίζουν καλά αλλά και παράλληλα η κάθε μία προσπαθεί να βελτιώνεται ατομικά στις προπονήσεις, ώστε να έχουμε ένα καλό ομαδικό σύνολο.Έχουμε ταλαντούχες παίκτριες οι οποίες είναι ηλικιακά από 18-22 ετών, παίζουν με μεγάλο πάθος και διάθεση, αποδίδουν όμορφο βόλεϊ και έχουν πετύχει να φέρουν  τον κόσμο στο γήπεδο.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε από πολύ χαμηλά αλλά χάρις στις προσπάθειες της εφόρου Βίκυς Καραμπάτσου και τις δικές μου, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, η οποία ανέβαινε κάθε χρόνο από μια κατηγορία.Τον περασμένο Μάϊο ο σύλλογος κέρδισε την άνοδο στην Α2 από τα μπαραζ του Ηρακλείου, κράτησε ένα κορμό αλλα πήρε και κάποια ταλαντούχα παιδιά που μέχρι στιγμής έχουν βοηθήσει αρκετά.»

Για το ποιο είναι το αγωνιστικό «ταβάνι» του φετινού Απόλλωνα, ο έμπειρος τεχνικός, σχολίασε: «Είμαστε ταπεινοί. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναιμε την βοήθεια των φιλάθλων μας να φτάσουμε όπου μπορούμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όλους τους υπολογίζουμε αλλα δεν φοβόμαστε κανένα. Παίζουμε χωρίς άγχος, δεν παρατάμε τα ματς και αυτό φάνηκε με την Ένωση στο Βύρωνα, όπου μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αν και βρεθήκαμε πίσω με 2-0.Οι Αμαζόνες είναι δίκαια στην κορυφή του πρωταθλήματος αφου είναι μια ομάδα πλήρης που διαθέτει πολλές λύσεις.»

Για το γεγονός ότι δύο ομάδες της Καλαμάτας, Μεσσηνιακός και Απόλλωνας, πρωταγωνιστούν στον Ά ομιλο και βρίσκονται τόσο ψηλά στην βαθμολογία, ο κ. Μυτσκίδης δήλωσε: « Ο Μεσσηνιακός είναι μια ομάδα με διαφορετική σκέψη και νοοτροπίας από μας. Διαθέτει πιο έμπειρο ρόστερ και ειχε υψηλότερο μπατζετ από μας. Είναι πολύ καλό για την πόλη μας την Καλαμάτα να διαθέτει δύο γυναικείες ομάδες που παίζουν σε ψηλό επίπεδο, το μεταξύ μας παιχνίδι στο τέλος του πρώτου γύρου θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τοπικό ντέρμπι και ελπίζουμε νε φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε στο γήπεδο.»

  Όσον αφροά την κλήρωση του κυπέλλου που έφερε αντίπαλο του Απόλλωνα την ΑΕΚ στην Καλαμάτα, ο προπονητής του «τριφυλλιού», πρόσθεσε: « Θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή για την ομάδα μας ,απέναντι σε ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο με μεγάλη ιστορία και φανέλα και θα αποτελέσει μια μεγάλη εμπειρία για τις νεαρές παίκτριες της ομάδας μας ενώ περιμένουμε να έρθει και πολύς κόσμος στο κλειστό για να το παρακολουθήσει.»

Τέλος να επισημάνουμε τις μεγάλες άτυχες της φετινής σεζόν για τον Απόλλωνα, Έλενα Δεδούση και Κοτσώρη Βερονίκη που λογω τραυματισμού δεν μπορούν να βοηθήσουν τις υπόλοιπες συμπαίκτριες τους στην μέχρι τωρα πορεία της Καλαματιανής ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ