1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2018 03:30

2ο Volleydraft στην Κερατέα: Με την υπογραφή Γκαραγκούνη και Λυκογιάννη

Μετά την επιτυχία που σημείωσε την περσινή σεζόν το Volleydraft που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Κερατέας η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζεται για την δεύτερη έκδοση η οποία μάλιστα θα φέρει την υπογραφή της θρυλικής Μαρίας Γκαραγκούνη και της έμπειρης προπονήτριας Δήμητρας Λυκογιάννη.


To 2o Volleydraft θα διεξαχθεί 26-30 Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο της Κερατέας και απευθύνεται σε νέα ταλέντα του αθλήματος που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα παραγωγικό πενταήμερο δουλεύοντας πάνω στα μυστικά του βόλεϊ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλήτριες που είναι γεννημένες από το 2002 έως και το 2007.

Η Μαρία Γκαραγκούνη που έχει πάρει προσωπικά την οργάνωση του καμπ είπε: «Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Γ.Σ. Κερατέας Αθανάσιο Ρέρρα και τον χορηγό μας, ιδιοκτήτη της αθλητικής εταιρίας CAAN, μπαχράμη Δημήτρη , για την έμπρακτη στήριξη τους στην υλοποίηση του 2ου Vollleydraft . Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ για την έναρξη των προπονήσεων , όπου θα μας δωθεί για δεύτερη φορά η ευκαιρία να μεταδώσουμε τη γνώση και την εμπειρία μας , στις νέες αθλήτριες που θα δηλώσουν συμμετοχή» .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ