1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2018 16:02

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Νιώθω πολύ άνετα φέτος στη Σαντορίνη»

Εμφάνιση καριέρας πραγματοποίησε το προηγούμενο Σάββατο με τη φανέλα του ΑΟ Θήρας η Μελίνα Εμμανουηλίδου, στο ντέρμπι με τον Άρη στην Σαντορίνη. Η διεθνής κεντρική, με 15 πόντους και σπουδαία ποσοστά (6/10 επ., 5 άσσοι, 4 μπλοκ), οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Α.Ο. Θήρας στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. 
Εκτός όμως από το βαθμολογικό όφελος, η ομάδα από την Σαντορίνη, κέρδισε και σε ψυχολογία ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης την Τετάρτη 7/11 κόντρα στην Κυπριακή ΑΕ Λεμεσού. Η Μελίνα Εμμανουηλίδου αναδεικνύεται για τέταρτη φορά στη καριέρα της MVP. Τη σεζόν 2014-2015 είχε κατακτήσει το βραβείο δύο φορές με την φανέλα του Πανναξιακού. Τη σεζόν 2017-18, στην 11η αγωνιστική, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πορφύρα, πήρε επίσης το βραβείο της πολυτιμότερης παίκτριας.

«Νιώθω πολύ καλύτερα φέτος και πιο άνετα στην ομάδα. Οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ, μου δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Το βραβείο λοιπόν είναι αφιερωμένο στην ομάδα. Δεν ξέρω αν έχω πάρει την ομάδα στις πλάτες μου, σίγουρα το φορτίο είναι μεγάλο αλλά θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να πάει μπροστά» σχολίασε αρχικά η 24χρονη κεντρική.

Ο Α.Ο. Θήρας έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν με δύο καθαρές νίκες χωρίς απώλεια σετ, με τελευταίο τρίποντο αυτό επί του Άρη. «Με τον Άρη ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Με την βοήθεια και του κόσμου μας, που ήταν ο 7ος παίκτης, πήραμε μία πολύ καλή νίκη. Υπήρχαν ωραίες φάσεις, όμορφο θέαμα και είμαστε πολύ χαρούμενες που έληξε και με 3-0 σετ».

Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς έχει ήδη ξεχάσει την αναμέτρηση επί του Άρη και ήδη σκέφτεται το παιχνίδι της Τετάρτης με την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού για το Challenge Cup, χωρίς να έχει στο μυαλό της το ντέρμπι κορυφής με τον Πανναξιακό. «Αυτό που σκεφτόμαστε μόνο είναι το παιχνίδι με την Λεμεσό. Πραγματικά κοιτάμε μόνο τον επόμενο αγώνα και πως θα πάρουμε τη νίκη. Με τον κόσμο στο πλευρό μας σίγουρα μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη στην Ευρώπη. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι στη Νάξο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ