1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2012 15:52

Ο AK Ζωγράφου δυσκόλεψε την κακή Μεταμόρφωση

Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοση της η Μεταμόρφωση νίκησε δύσκολα τη μαχητική ομάδα του Ζωγράφου με 3-1 σετ και συνέχισε την αήττητη πορεία της στον Β΄όμιλο της Α2 ανδρών. Στο 3ο σετ η Μεταμόρφωση προηγήθηκε 21-19 αλλά ο Ζωγράφου με σερί 6-0 έκανε το 25-21. Ανατροπή είχαμε στο 4ο σετ όπου στην αρχή προηγήθηκε ο Ζωγράφου αλλά η Μεταμόρφωση με περισσότερες λύσεις σε επίθεση και μπλοκ πήρε τη νίκη χωρίς να χάσει και βαθμό.

«Δεν παίζουμε καλά το τελευταίο διάστημα αλλά τουλάχιστον καταφέρνουμε να κερδίζουμε. Ο αντίπαλος μας έπαιξε ελεύθερα κι εμείς τον υποτιμήσαμε», δήλωσε ο προπονητής της Μεταμόρφωσης Βασίλης Ζαρκάδας.

Διαιτητές: Καπάνταης – Ονόπας

Τα σετ: 3-1 (25-16, 25-19, 21-25, 28-26)

ΑΣΠ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Αλεξανδρόπουλος): Καρακίτσος, Μίχας, Αργυρακάκης, Λέννας, Αλεξόπουλος, Μαργαρίτης / Παλαιολόγος (λ.), Παναγόπουλος.

ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Λοϊζίδης): Δαλέκος, Μαρκάκης, Γκανιάς, Κατσάνης, Χαριλάου, Χαραλάμπους/ Τρίγκας (λ.), Καραμούτσος, Βιγκάνης, Παπαντωνίου, Γιαννακουδάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ