1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2018 15:42

Ολική ανατροπή της Ελπίδας στην Ορεστιάδα με πρωταγωnιστή τον Όσσα

Ο Άθλος Ορεστιάδα είχε το προβάδισμα αλλά η Ελπίδα Αμπελοκήπων πήρε τη νίκη μετά από ολική ανατροπή που έκανε στο ντέρμπι του Β΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών.

Η ακριτική ομάδα του Παναγιώτη Τσικμάκη προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά η Ελπίδα με αντεπίθεση διαρκείας και με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Όσσα που ήρθε από τον πάγκο αλλά και ορισμένες άλλες αλλαγές ισοφάρισε και κατέκτησε και το τάι μπρέικ 15-10. Με τη νίκη αυτή η Ελπίδα διατήρησε το αήττητο της μετά από την 3η αγωνιστική και παρά την απώλεια βαθμού είναι στις πρώτες θέσεις, ενώ ο Άθλος γνώρισε την δεύτερη ήττα και τους και την πρώτη εντός έδρας αλλά βάζοντας στο ενεργητικό του έναν πολύτιμο βαθμό.

Διαιτητές: Μαρκάτσας, Τζεπκινλής.

Τα σετ: 2-3 (25-19, 25-21, 23-25, 17-25, 10-5)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Μαρκίδης, Λαχτάρας, Ράπτης, Μαμαλίγκας, Καρδαμανίδης, Καλεντζίδης / Πασσιάς (λ), Σαβόγλου (λ), Κιλούδης.Τσιαμήτας, Ντινούδης, Καλαντζίδης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γεωργιάδης): Επιτροπάκης, Χαριδήμου, Μάρτσης, Καρακόλιας, Γαληρόπουλος, Παπαδόπουλος / Σταυρίδης (λ), Μπολέτης, Αντωνίου, Όσσας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ