1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2018 16:03

Μεμετζή: «Στόχος είναι μόνο η άνοδος σε ένα απρόβλεπτο πρωτάθλημα»

Μετά την νίκη της ΑΕΚ επι της Άρτεμις Κορυδαλλού (3-0 σετ) στην πρεμιέρα της Pre League γυναικών η προπονήτρια της «Ένωσης» Ελένη Μεμετζή μίλησε στο volleynews.

Για το ματς είπε:

Ήταν πρεμιέρα, η ομάδα είχε άγχος και αυτό φάνηκε ιδίως στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυναμικά και πιο συγκεντρωμένες με αποτέλεσμα να το πάρουμε εύκολα. Στο τρίτο σετ έγινε ακριβώς το αντίθετο, χαλαρώσαμε αλλά τελικά πήραμε την νίκη.

Επίσης μίλησε και για τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν: «Όταν είσαι στην ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλος στόχος από την άνοδο. Φέτος είναι πάρα πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Είμαστε εμείς ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που έχουμε δηλώσει την άνοδο. Βέβαια όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και εμείς πάμε παιχνίδι σε παιχνίδι Σάββατο σε Σάββατο κοιτώντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τα παιχνίδια μακροπρόθεσμα, είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και θα είναι απρόβλεπτο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ