1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2018 23:01

Στο φιλικό των... λουλουδιών ο Πανναξιακός 3-0 την Ηλιούπολη

Με τη βραζιλιάνα Φρανσίλ Στεντίλ να κάνει τη διαφορά στο σερβίς ειδικά στο 3ο σετ, ο Πανναξιακός νίκησε την Ηλιούπολη με 3-0 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε απόψε στο γυμναστήριο Ηλιούπολης. Η ομάδα της Νάξου έδειξε πιο έτοιμη και φυσικά έχει διαφορετικούς στόχους από την αντίπαλο της.

Ο αγώνας ήταν μια γιορτή για τις δύο ομάδες ενώ η διοίκηση της Ηλιούπολης υποδέχτηκε με λουλούδια, γλυκά και φρούτα τις φιλοξενούμενες στα αποδυτήρια. Μάλιστα τον αγώνα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Ηλιούπολης Ανδρέας Τρομπέτας και ο ιδιοκτήτης των Bred Factory (μεγάλος χορηγός του Γ.Σ.Ηλιούπολης) και παλιός βολεϊμπολίστας Ηλίας Πετρόπουλος.

O Γ.Σ.Ηλιούπολης 2018-19

 

Ο Πανναξαικός πήρε εύκολα το πρώτο σετ 25-12 και η Ηλιούπολη μετά από αλλαγές που έγιναν έγινε πιο απειλητική. Παρόλα αυτά ο Πανναξιακός επικράτησε 25-20.

 

Στο τρίο σετ της φιλικής αναμέτρησης η Ηλιούπολη προηγήθηκε 20-16 αλλά το σερβίς της Στεντίλ με σερί 9-0 γύρισε το σκορ σε 25-20 υπέρ του Πανναξιακού που πήρε και τη νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Πανναξιακό έκανε και η Άλεξ Ριντ.

Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Παγανέλης): Γκλιγκόροβιτς, Κομλένοβιτς, Πότοκαρ, Σπανού, Μαλουσάρη, Αφροδίτη Γιώτα / Κοκίου (λ), Καλαφατάκη, Σταυροπούλου, Κανέλλου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ: (Κωστακόπουλος). Βεργίδου, Χατζηευστρατιάδου, Πατεράκη, Στεντίλ, Ριντ, Λιάγκη / Κακουράτου (λ) Λάβδα, Τσομπανίδου, Καραβοκύρη, Βόμβα.

Ο προπονητής της Ηλιούπολης Γιάννης Παγανέλης είπε: «Ηταν ένα δυνατό τεστ απένανστι σε δύνατό αντίπαλο αλλά για μας ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Ο προπονητής του Πανναξιακού Νίκος Κωστακόπουλος είπε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Θα χρειαστεί να δουλέψουμε όλο το χρόνο, έτσι ώστε να έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα»

Ο Α.Ο.Ν.Πανναξιακός της σεζόν 2018-19.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ