1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2018 19:20

«Εκρηκτική» ατμόσφαιρα στην παρουσίαση του Ηρακλή στο Κατσάνειο

Κατάμεστο ήταν το κλειστό γυμναστήριο στο Κατσάνειο για την παρουσίαση του ρόστερ του Ηρακλή για τη σεζόν 2018-19. Οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους που γέμισαν κάθε γωνιά του κλειστού, δημιουργώντας «εκρηκτική» ατμόσφαιρα. Παράλληλα με την παρουσίαση, ο «γηραιός» έδωσε και φιλικό παιχνίδι με την ΧΑΝΘ, την οποία και νίκησε με 3-0 (25-17, 25-17, 27-25) σετ.

Με εξαίρεση τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του και ο Σωτήρης Σωτηρίου που έχει πρόβλημα με τη μέση του, ο Γιάννης Ορφανός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Ο Ηρακλής ταξιδεύει σήμερα Πέμπτη με προορισμό την Πάτρα για να αγωνιστεί στο τουρνουά της Ε.Α.Πατρών όπου θα αγωνιστούν επίσης η διοργανώτρια, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννη Ορφανός δήλωσε μετά το φιλικό με τη ΧΑΝΘ: «Ουσιαστικά ήταν η πρώτη επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπροστά στον κόσμο. Ένα φιλικό παιχνίδι που δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα. Ένα παιχνίδι για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της προπόνησης. Αυτά που ήθελα να δω τα είδα μέσα από το φιλικό. Η ομάδα είναι στα μέσα της προετοιμασίας αν και έχουμε λίγες μέρες που είμαστε όλοι μαζί με τον Κλίντι να έχει κάνει τρεις προπονήσεις και σήμερα το φιλικό ενώ ο Μπαιρον δύο και το φιλικό. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Αύριο έχουμε το ταξίδι μας στην Πάτρα που παίζουμε με τον παναθηναϊκό και εκεί σίγουρα θα βγάλουμε πιο κρίσιμα συμπεράσματα».

Σχετικά άρθρα

  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Πήγασος Πολίχνης, Ηρακλής, Μίλωνας και Πανερυθραϊκός στην τετράδα
    Ο Πήγασος Πολίχνης και ο Ηρακλής είναι οι δύο ομάδες του βορρά που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. 
  • Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Στέλιος Τζιουμάκας
    Στον Ηρακλή επέστρεψε ο Στέλιος Τζιουμάκας. Ο 25 χρονος (1μ98) ακραίος έδωσε τα χέρια με τους «κυανόλευκους» του «γηραιού», ώστε να τον ενισχύσει στην προσπάθεια του για άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League.
  • Στα «κυανόλευκα» Παπαδημητρίου και Δημητριάδης
    Αγωνιστική επανεκκίνηση κάνει και πάλι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης από την Β΄εθνική της ΕΠΕΣΘ, με προπονητή τον Αντρεϊ Κράβαρικ και δύο σημαντικές προσθήκες στην προσπάθεια του, να συγκροτήσει ένα ισχυρό ρόστερ. Πρόκειται για τον 36 χρονο λίμπερο-ακραίο Θοδωρή Παπαδημητρίου (φωτό) και τον 27 χρόνο πασαδόρο, Δημήτρη Δημητριάδη.
  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20: Αρνητικά και τα 158 τεστ για τον COVID-19
    Η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως τήρησε όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν για την διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20. Συγκεκριμένα με δικά της έξοδα πραγματοποιήθηκαν 158 τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και βγήκαν όλα αρνητικά.
  • Όταν ο πλανήτης σταμάτησε να παίζει βόλεϊ
    Ο Κορονοϊός κατάφερε να υποχρεώσει εώς τώρα 49 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας εθνικό, να αναστείλουν προσωρινά κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ενώ 16 ομοσπονδίες αποφάσισαν να κατεβάσουν οριστικά ρολά για φέτος και να ανακηρύξουν τους πρωταθλητές των κατηγοριών τους ή να τελειώσει η σεζόν χωρίς πρωταθλητή, μετά από νέα τροποποίηση των συστημάτων διεξαγωγής τους, η οποία προέκυψε μετά από συνολική κοινή λύση με τα συμμετέχοντα σωματεία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ