1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2018 13:45

Δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ, παίζει με οπαδούς κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε στο ΑΣΑΕΔ στην έφεση που είχε κάνει κατά της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας του για ποινή μιας αγωνιστικής επειδή σύμφωνα με το κατηγορητήριο οπαδοί του συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού σε άλλο σημείο της πόλης από την έδρα που εξελίσσονταν ο αγώνας βόλεϊ κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα παίξει κανονικά με την παρουσία οπαδών του στο ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Volley League κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήθελε να δικαιωθεί όχι τόσο για να έχει τους οπαδούς του στο Ρέντη στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά για να μην υπάρχει δεδικασμένο σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον και φυσικά για το γόητρο.

Αντίθετα, για τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο διότι η προηγούμενη διοίκηση του ΤΑΑ δεν κατέθεσε έφεση στο ΑΣΕΑΔ κατά της τιμωρίας μίας αγωνιστικής για την ίδια υπόθεση. Σύμφωνα με τους νομικούς, οι πράσινοι έπρεπε να το πράξουν εντός 48 ωρών από την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης, ωστόσο εκείνη την περίοδο οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε προεκλογική περίοδο και δεν υπήρχε διοίκηση για να ασκήσει έφεση.

Ετσι ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League, εκτός κι αν τον συμπαρασύρει η απόφαση για τον Ολυμπιακό...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ