1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2018 20:09

Νίκη Αμαρουσίου: «Ούτε συμφωνήσαμε, ούτε παραχωρούμε το γυμναστήριο Κοκκινιάς στον Παναθηναϊκό»

O πρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου Αντώνης Τσέκενης με ανακοίνωση του διαψεύδει την πληροφορία που δημοσίευσε το volleynews.gr σχετικά με συμφωνία του συλλόγου του Αμαρουσίου με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για να το χρησιμοποιήσει για έδρα της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού. Η ανακοίνωση:

Η Νίκη Αμαρουσίου διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του Τύπου περί δήθεν συμφωνίας μας, παραχώρησης του γηπέδου της Κοκκινιάς στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα μας ουδέποτε συζήτησε για παραχώρηση του γηπέδου της Κοκκινιάς, ούτε συμφώνησε με καμιά ομάδα και φυσικά ούτε και με τον ΠΑΟ.Ο αρθρογράφος προφανώς αγνοεί ότι το κλειστό της Κοκκινιάς χτίστηκε με δημόσια χρήματα, σε δημόσιο χώρο σχολείου του Αμαρουσίου και ανήκει στους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες και το διαχειρίζεται ή το παραχωρεί μόνο η εκάστοτε δημοτική αρχή για λογαριασμό τους και με προτεραιότητα στους Αθλητικούς Συλλόγους του Αμαρουσίου.

Η Νίκη Αμαρουσίου και την αγωνιστική περίοδο 2018-19,θα συνεχίσει να προπονείται και να αγωνίζεται, αλλά και να φροντίζει την φυσική έδρα του Σωματείου μας, το Κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου. Πάντα με την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη και με σεβασμό στην γειτονιά μας, στο σχολείο, αλλά και ευθύνη προς τις οικογένειες των 392 Μαρουσιωτών αθλητών και αθλητριών των αναπτυξιακών μας τμημάτων Μπάσκετ και Βόλεϊ. Πιστοί στα αθλητικά ιδεώδη και την αθλητική παράδοση του Αμαρουσίου

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Αντώνης Τσέκενης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ