1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-08-2018 22:24

Επιστροφή στην Ελλάδα οι άνδρες, στην Ουκρανία οι γυναίκες

Με γεμάτα ..,τρίποντα τις αποσκευές τους ταξιδεύουν την Κυριακή οι Εθνικές ομάδες γυναικών και ανδρών. Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, ταξιδεύουν την Κυριακή, προς Αλεξανδρούπολη οι άνδρες, προς Ζαπορόζιε οι γυναίκες προκειμένου να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους διαδρομή για την 3η στροφή των προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 
Η αποστολή των ανδρών αναχωρεί ξημερώματα Κυριακής με πούλμαν από το Όρεμπρο για την Στοκχόλμη. Στις 11.25 το πρωί της Κυριακής θα ταξιδεύσουν με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και από κει και πάλι θα επιβιβαστούν σε πούλμαν για να φθάσουν το απόγευμα στη βάση τους στην Αλεξανδρούπολη.

Οι γυναίκες 02.30 ξημερώματα Κυριακής θα ταξιδεύσουν με πούλμαν από το Φρέντρικσταντ για το αεροδρόμιο του Όσλο. Μέσω Βιέννης και μετά από συνολικά 7 ώρες πτήσης αναμένεται το μεσημέρι να βρεθούν στο αεροδρόμιο του Ντνίπρο. Από κει οδικώς και αφού διανύσουν 70 χιλιόμετρα θα φθάσουν στην πόλη Ζαπορόζιε όπου την Τετάρτη θα δώσουν κόντρα στην Ουκρανία τον τρίτο αγώνα πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ