1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2018 15:50

Στην... Κοκκινιά οι γυναίκες του Παναθηναϊκού, προς Κυψέλη οι άνδρες

Το γηπεδικό πρόβλημα για τους αγώνες των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών απασχολεί ακόμα τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως οι συμφωνίες θα κλειδώσουν τη νέα εβδομάδα.

Για την γυναικεία ομάδα ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Νίκη Αμαρουσίου για την παραχώρηση του γυμναστηρίου «Δ.Ασημακόπουλος» στην Κοκκινιά Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ασημακόπουλου.

Είναι ένα ωραίο και σχετικά καινούργιο γυμναστήριο με γεωθερμικό σύστημα θέρμανσης το χειμώνα ωστόσο βασικό του πρόβλημα είναι η πρόσβαση και κυρίως το παρκάρισμα.

Η Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι κάθετη στην Λεωφόρο Κηφισιάς από την δεξιά πλευρά μετά τον ΟΤΕ. Στους άνδρες ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε - έστω και με καθυστέτηση - διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Πανελληνίου η οποία αρχικά ήταν αρνητική στην παραχώρηση ωρών και για τις δύο ομάδες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ