1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2018 14:43

Η Αμερικανίδα Άλεξ Ριντ από το Κολοράντο στον Πανναξιακό

Την Αμερικανίδα Άλεξ Ριντ απέκτησε ο Πανναξιακός. Η 24χρονη ακραία με ύψος 1.80 είναι η δεύτερη ξένη που ανακοινώνει η ομάδα της Νάξου, μετά την Φραντσιέλ Στεντίλ από την Βραζιλία. Η Άλεξ Ριντ την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην Φινλανδία με την Λιγκαπλόκι (Liigaploki), ενώ έχει αγωνιστεί και στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο.
«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αμερικανή αθλήτρια Άλεξ Ριντ, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 24χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 180εκ αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Άλεξ Ριντ στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.''

Η Άλεξ Ριντ στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ για τον Πανναξιάκο! Έχω μια καλή αίσθηση για την ομάδα μας και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ταλαντούχα. Με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

Ανυπομονώ να συναντήσω όλους όσους ασχολούνται με το σύλλογο και να έχω μια νέα εμπειρία σε αυτό το όμορφο νησί”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ