1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-08-2018 14:43

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Θα πετύχουμε την πρόκριση»

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής γυναικών Γκιγιέρμο Ναράνχο να παρουσιάζεται αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου. Η Εθνική κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15/8 στις 20.00 με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.
«Ευχαριστούμε την πόλη του Βόλου για την άψογη φιλοξενία. Από την Πορταριά μέχρι και τώρα, το περιβάλλον ήταν τέλειο για προετοιμασία και για τους Μεσογειακούς και τώρα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού. Γνωρίζουμε το Μαυροβούνιο και την Ουκρανία και έχουμε λίγες πληροφορίες για την Νορβηγία. Κάθε ομάδα είναι δυνατή και πρέπει πάντα να τις αντιμετωπίζεις σαν να είναι οι καλύτερες του κόσμου. Η Ουκρανία έχει εμπειρία, το Μαυροβούνιο αθλήτριες που παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα στο εξωτερικό. Έχουμε δει βίντεο, προπονούμαστε σκληρά και θεωρώ ότι θα πετύχουμε την πρόκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ