1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-08-2018 14:36

Στέλλα Χριστοδούλου: «Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο»

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλου η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γυναικών, ενόψει της πρεμιέρας με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Τις αθλήτριες εκπροσώπησε η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Βόλου που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και μας έκανε την καθημερινότητά μας πολύ εύκολη. Είμαστε όλες έτοιμες και τρεις μήνες τώρα έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά. Καλούμε όλο τον κόσμο της πόλης να δώσει τον παλμό στο γήπεδο με την φωνή του και εμείς από την πλευρά μας θα προσφέρουμε όμορφο βόλεϊ για να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη» δήλωσε αρχικά η Στέλλα Χριστοδούλου.


Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους αντιπάλους της Εθνικής, η Στέλλα Χριστοδούλου είπε: «Έχουμε εστιάσει περισσότερο στο Μαυροβούνιο και έχουμε παρακολουθήσει βίντεο. Εμείς όμως είμαστε συγκεντρωμένες στις προπονήσεις που είναι υψηλού επιπέδου. Ο στόχος της Ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρος και δουλεύουμε για να τον πραγματοποιήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ