1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2018 15:02

Γιώργος Κογκαλίδης: Νόμιμες οι τροποποιήσεις του ΔΑΣ Δραπετσώνας και εκλογές τον Σεπτέμβριο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΔΑΣ Δραπετσώνας Γιώργος Κογκαλίδης μίλησε στο volleynews.gr σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις νομικές εκκρεμότητες στα διοικητικά του συλλόγου.

 

Τόνισε πως ο «ΔΑΣ Δραπεσώνας διαθέτει την απαιτούμενη ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και για το άθλημα της πετοσφαίρισης από 06/07/2005» ενώ σχετικά με την παρούσα διοίκηση είπε πως έχει την εξουσιοδότηση από τα μέλη της διοίκησης και πως οι νέες εκλογές θα γίνουν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.


Επίσης αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης της ΕΟΠΕ για στοχοποίηση της διοίκηση του ΔΑΣ Δραπετσώνας και αμφισβητεί πως η ΓΓΑ έχει ζητήσει από όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες να κάνουν έλεγχο νομιμότητας και αναγνώρισης των συλλόγων μελών τους.


Τέλος, σχετικά με την υποψηφιότητα για το πρωτάθλημα της Volley League είπε πως υπήρχε μεγάλος χορηγός που θα αναλάμβανε όλα τα έξοδα σε περίπτωση συμμετοχής στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.


«Δυστυχώς για αυτούς που επιθυμούν την αγωνιστική αιμορραγία του συλλόγου μας, ο ΔΑΣ Δραπεσώνας διαθέτει την απαιτούμενη ειδική αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ και για το άθλημα της πετοσφαίρισης από 06/07/2005, απόφαση Υπουργού, το οποίο έχει κοινοποιηθεί μεταξύ άλλων και στην ΕΟΠΕ».


Σχετικά με τις τροποποιήσεις και τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί είπε: « Ανακοινώνω επίσημα ότι με την 30/18 απόφαση του Ειρηνοδικείου Πειραιά, εγκρίθηκαν οι απαιτούμενες τροποποιήσεις του καταστατικού του συλλόγου μας και πολύ σύντομα (και με τη στήριξη της δημοτικής αρχής Δραπετσώνας - Κερατσινίου) θα αποκτήσουμε νέα αιρετή διοίκηση με όλα τα μέλη του δ.σ. εκλεγμένα από τη Συνέλευση».

 

Σχετικά με τις μεταγραφές της νέας σεζον είπε: «Η μεγάλη εμπειρία σημαντικών παραγόντων του βόλει, που συνεχίζουν αμισθί στον σύλλογο, είναι εγγύηση για το μέλλον του.  Επίσης εγγύηση για το αγωνιστικό μέλλον του συλλόγου μας, είναι η πληθώρα αθλητών - ριών, που μετεγγράφησαν φέτος, όπως θα φανεί όταν ανακοινωθεί το φετινό δυναμικό των αντρικού και γυναικείου τμημάτων μας».

 
Επίσης αναφέρθηκε και στο νομικό του σύμβουλο: «Τους νομικούς μας σύμβουλους, τους χρειαζόμαστε όταν και όπου πρέπει και όχι για τη σύνταξη ανακοινώσεων - απαντήσεων, των οποίων συντάκτης είμαι μόνο εγώ».
 

Τέλος εξέφρασε την αμφιβολία του για το εάν η ΓΓΑ έχει αποστείλει ειδοποίηση σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες ή μόνο η ΕΟΠΕ ζητάει από τα μέλη της τα σχετικά δικαιολογητικά: «Περιμένω βέβαια να δω κι αυτό το περιβόητο έγγραφο της ΓΓΑ, το οποίο λέγεται ότι έχει σταλεί σε όλες τις αθλητικές μοσπονδίες, αλλά στο σύλλογο μου, έχει έρθει μόνο ειδοποίηση - και όχι το έγγραφο της ΓΓΑ - μόνο από την ΕΟΠΕ. Δηλαδή, δεν έχουν ζητήσει τα ίδια στοιχεία, ούτε η ΕΟΚ, ούτε η ΚΟΕ, ούτε η ΕΓΟ, που είμαστε επίσης μέλη της».

Σχετικά άρθρα

  • Συναγερμός στην ΓΓΑ και στην ΕΟΠΕ με την περίπτωση του ΔΑΣ Δραπετσώνας
    Η περίπτωση του ΔΑΣ Δραπετσώνας που φέρεται να μην έχει νόμιμη αθλητική αναγνώριση από το 2009 καθώς οι διοικήσεις του συλλόγου για μία δεκαετία δεν έχουν προβεί στις νόμιμες ενέργειες αναγνώρισης έχει σημάνει συναγερμό στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η οποία με επιστολή της ζητάει από όλα τα σωματεία όλων των αθλημάτων να αποστείλουν τα σχετικά δικαιολογητικά αναγνώρισης.
  • Aπάντηση σε ΔΑΣ Δραπετσώνα και Κογκαλίδη: Αυτοί είναι οι «ανώνυμοι» του volleynews.gr
    Μετά την επιστολή του ΔΑΣ Δραπετσώνας που υπογράφει ο πρόεδρος του Μ.Γλαμπεδάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κογκαλίδης το volleynews.gr είναι υποχρεωμένο να δημοσιοποιήσει την θέση του και να απαντήσει:
  • ΔΑΣ Δραπετσώνας: «Ενοχλήσαμε πολλούς»
    Η διοίκηση του ΔΑΣ Δραπεσώνας απέστειλε στο volleynews.gr την ακόλουθη επιστολή μέσω της οποίας αφήνονται υπονοούμενα και αιχμές για το σάιτ μας οι οποίες θα απαντηθούν άμεσα:
  • Το μυστήριο του ΔΑΣ Δραπετσώνας που ήθελε να αγωνιστεί Volley League
    Από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και την ανακοίνωση των αποφάσεων που ακολούθησε σχετικά με τη μείωση των ομάδων σε 11 από τη σεζόν 2018-19 και σε 10 από τη σεζόν 2020-21 πέρασε στα... ψιλά πως υποψηφιότητα για wild card δήλωσαν η Ροδίων Άθλησις και ο ΔΑΣ Δραπετσώνα. Επίσης έμεινε μόνο στις φήμες το ενδιαφέρον του Άθλου Ορεστιάδας.
  • Πρώτο φιλικό για Δραπετσώνα και Αρμενική

    Τον πρώτο του αγώνα προετοιμασίας, έχει προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη στο «Αρ. Παπαμιχαήλ» στις 19:00 το αντρικό  τμήμα του ΔΑΣ Δραπετσώνα με αντίπαλο την Αρμενική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ