1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2018 12:00

Τελευταία ανανέωση με ΠΑΟΚ η Εύη Κυριακίδου

Την ανανέωση της συνεργασίας με την πολύπειρη Εύη Κυριακίδου, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Μαλιστα η 37 χρονη (1μ 85) αθλήτρια που έχει αγωνιστεί 12 χρόνια στον Αίαντα Ευόσμου, Απολλώνιο, τρία χρόνια Ολυμπιακό, δυο φορές Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Αίαντα Κιλκίς, υποστήριξε ότι αυτή θα είναι η τελευταία ανανέωση της καριέρας της, γιατι σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση εφόσον ο «δικέφαλος» πετύχει την άνοδο στην Volleyleague γυναικών.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την Κυριακίδου αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Εύη Κυριακίδου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Μετά την ανανέωση συνεργασίας, η πολύπειρη αθλήτρια δήλωσε  στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την ανανέωση, στόχος εξαρχής είναι η άνοδος στην Α1 Κατηγορία! Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη Θεσσαλονίκη, οπότε το γεγονός ότι παραμένω είναι και ένα προσωπικό μου όνειρο να αποτελώ μέλος της ομάδας που θα ανεβάσει το Σύλλογο στην Α1...Πιστεύω ότι το να εκπληρώσω αυτό το όνειρο, αυτόν τον στόχο στην καριέρα μου, ίσως και να αποτελέσει ένα κίνητρο για να σταματήσω από την ενεργό δράση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ