1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2018 15:43

Παίκτρια του ΠΑΟΚ και η Ελένη Τσιτσιμπλάμη!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ξεχώρισαν πέρυσι στην Β εθνική γυναικών της ΕΠΕΣΘ, την Ελένη Τσιτσιμπλάμη, ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια της για άνοδο στην Volleyleague γυναικών.

Χαρακτηριστικά για την απόκτηση της 22 χρονης διαγώνιας και αρχηγού του Μυγδονιακού τόνισε:

« Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Τσιτσιπλάμη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
 
Η 22χρονη διαγώνιος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Μυγδονιακού, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα ως αθλήτρια πετοσφαίρισης και φέτος αποφάσισε να κάνει το «άλμα» στην καριέρα της, καθώς θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» στην Pre League Κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα που κατά γενική ομολογία θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και συναρπαστικό, από το οποίο θα έχει να κερδίσει πάρα πολλά τόσο ατομικά όσο και ομαδικά ως αθλήτρια.»
 
Μετά την έναρξη της συνεργασίας, η Ελένη Τσιτσιπλάμη δήλωσε στο acpaok.gr:
 
«Χαίρομαι πολύ που πλέον είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά πιστεύω πως θα είναι πολύ ωραία εμπειρία για όλους εμάς. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και θα βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο να υλοποιηθούν. Καλή χρονιά να έχουμε, μακριά από τραυματισμούς»

.Από την άλλη η διοίκηση του Μυγδονιακού αποχαιρέτησε την ταλαντούχα Τσιτσιμπλάμη με την παρακάτω ανακοίνωση αλλα και με αφιέρωμα στο  κανάλι youtube του συλλόγου:

«Ο Μυγδονιακός Α.Ε.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Ελένη Τσιτσιπλάμη για την έως τώρα συμβολή της στην γυναικεία ομάδα, όπου συμμετείχε αγωνιζόμενη ως διαγώνια τα τελευταία χρόνια.« Η αθλήτρια που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μυγδονιακού και διέπρεψε με τη πορτοκαλί φανέλα σε όλα τα τμήματα με τα οποία αγωνίστηκε, συνέβαλε ουσιαστικά στις επιτυχίες του συλλόγου και συνέδεσε το όνομά της ως αθλήτρια και αρχηγός της γυναικείας ομάδας, με τα περισσότερα μετάλλια και τίτλους του Μυγδονιακού.

Για τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Επίτιμο Πρόεδρο, τις προπονήτριες, τους εφόρους, τις συναθλήτριες, τις μικρές αθλήτριες, τους γονείς και τους ανθρώπους της ομάδας ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για να ανταποδώσει την αγάπη, την αφοσίωση, το πάθος και όλα όσα συναισθηματικά εισέπραξαν από την Ελένη.

Θεωρώντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια πετύχαμε μαζί τα καλύτερα και ότι ο Μυγδονιακός θα είναι πάντα η αθλητική της οικογένεια, θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη συνεργασία με αφιέρωση σε ένα σύντομο οπτικοακουστικό υλικό στο κανάλι youtube του Μυγδονιακού.»

Τέλος, ευχόμαστε στην νέα της επαγγελματική διαδρομή και ομάδα volley που επέλεξε να αγωνιστεί, να κερδίσει περισσότερα από όσα ονειρεύτηκε.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ