1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2018 21:58

Χριστοδούλου: «Όλοι μαζί με πίστη για το καλύτερο αποτέλεσμα»

 Το λογο στη Media day πήραν μετά τον προπονητή Ναράνχο και οι παίκτριες. Απο τις παλιότερες στην Εθνική Γυναικών, η Κατερίνα Γιώτα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προετοιμασία στην Πορταριά και αναφέρθηκε στις διαφορές με τα προηγούμενα χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία. Το μέρος το γνωρίζαμε, καθώς είχαμε πάει ξανά στην Πορταριά στο παρελθόν. Όλα κύλησαν ομαλά και τώρα είμαστε έτοιμες για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια και θέλουμε να βγάλουμε την καλή δουλειά που κάναμε στο γήπεδο. 

Για τον βασικό στόχο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό: «Δεν το κρύβουμε ότι αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Από κει και πέρα όμως θέλουμε να δούμε πως στέκεται η ομάδα με δυνατούς αντιπάλους και το σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τι χρειάζεται να βελτιώσουμε, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμες τον Αύγουστο».

Για το τι διαφορετικό θα δούμε στη φετινή Εθνική:«Έχει αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας. Ανεβάσαμε την ποιότητα μας, θέλουμε να βγάλουμε διάθεση στο γήπεδο και να δείξουμε πόσο δεθήκαμε όλοι μεταξύ μας. Υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί, ωστόσο η ομάδα είναι έτοιμη να προχωρήσει.»

Στέλλα Χριστοδούλου: «Όλοι μαζί με πίστη για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών, Στέλλα Χριστοδούλου, αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας και στο μεγάλο κίνητρο που υπάρχει για διάκριση το φετινό καλοκαίρι.

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Σίγουρα χρειαζόμαστε τα παιχνίδια στην Ισπανία για να βρούμε που ακριβώς βρισκόμαστε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, οι προπονήσεις ήταν δυνατές και μάθαμε τον τρόπο σκέψης και δουλειάς του νέου προπονητή. Στο γήπεδο θα βγάλουμε μαχητικότητα, διάθεση και πείσμα για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στους Μεσογειακούς.

Θα είναι η κινητήριος δύναμη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού που είναι ο μεγάλος μας στόχος το φετινό καλοκαίρι. Έχουμε να δώσουμε πολλά, ωστόσο καλύτερο είναι να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο και όχι με λόγια.

Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Δεν λείπει κάτι, η Ομοσπονδία έχει μπει δυνατά στον ρόλο της, υπάρχει οργάνωση και αυτό φαίνεται. Η διάθεση από όλες τις αθλήτριες δεν λείπει και δουλεύουμε δυνατά κάθε μέρα. Όλοι μαζί με πίστη μπορεί να πάμε πολύ καλά».

Όλγα Στράντζαλη: «Είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα»

Η άτυχη της Εθνικής Γυναικών, Όλγα Στράντζαλη, δήλωσε πως θα είναι έτοιμη να βοηθήσει την γαλανόλευκη στους Μεσογειακούς Αγώνες, παρά το διάστρεμμα που υπέστη πριν 10 μέρες στην Πορταριά.

«Ήμασταν στην Πορταριά στο παρελθόν και ξέραμε την περιοχή και το γήπεδο. Έναν μήνα που ήμασταν εκεί η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά και τώρα είμαστε έτοιμες για τους αγώνες. Δυστυχώς είχα μία ατυχία στις προπονήσεις με διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, ωστόσο πιστεύω πως θα είμαι έτοιμη στην Ισπανία. Έχουμε τις αθλήτριες, ταλέντο υπάρχει και τα αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου να έρθουν».

Για την συνεργασία με τον Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Πολύ καλή. Ζήτησε κάποια καινούργια πράγματα, κράτησε κάποια που είχαμε ως ομάδα και προχωρήσαμε έτσι στην προετοιμασία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ