1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2018 21:58

Ιστορική απόφαση Γιαννακόπουλου: Τελικό «ναι» στον Ερασιτέχνη και έκτακτο Δ.Σ. για προκήρυξη εκλογών!

Είναι οριστικό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να αναλάβει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και φυσικά το ΤΑΑ. Την Πέμπτη 24 Μαϊου στις 18.00 θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της υπηρεσιακής διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει πρόεδρο το Νίκο Πλυτά και θα προκηρύξει εκλογές μέσα σε 15 ημέρες.

Ο Γιαννακόπουλος εκτός του ενδιαφέροντος του για τον Ερασιτέχνη τρέχει τις εξελίξεις για να τοποθετηθεί και να πάρει θέση ισχύος στον σύλλογος ενόψει των εξελίξεων στην ΠΑΕ και όποιων σχεδίων έχει η νέα διοίκηση της για τον Ερασιτέχνη.

Ο Γιαννακόπουλος σε έναν πρόχειρο υπολογισμό που έχουν κάνει οι συνεργάτες του υπολογίζει το χρέος του Ερασιτέχνη στα 3εκ. Ευρώ, ενώ του ΤΑΑ υπολογίζεται πως είναι οι 800.000 Ευρώ από παλιές χρήσεις. Να σημειωθεί πως το χρέος του ΤΑΑ είχε εκτιναχθεί στο 1,6 εκ. Ευρώ πριν μία τριετία αλλά με διακανονισμούς και άλλες συμφωνίες έχει κατέβει στο μισό κι αυτό πιστώνεται στους παράγοντες που ενεπλάκησαν στο ΤΑΑ τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Οσο για τον Ερασιτέχνη τα οικονομικά του επιδεινώθηκαν από την κατάρρευση της ΠΑΕ η οποία δεν κατέβαλε στη «μάνα του λόχου» τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ