1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-04-2018 23:55

Αρσενιάδης: «Μεγαλύτερη διάκριση στο δεύτερο ματς»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε μετά από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις μία ομάδα όπως τον Ολυμπιακό ειδικά όταν προέρχεται από την απώλεια του κυπέλλου. Ακόμα να θέλαμε και να μπορούσαμε να αιφνιδιάσουμε θα ήταν πολύ δύσκολο διότι ο Ολυμπιακός παίζει πλέον με πείσμα και θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο 2ο σετ αλλά κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε την πίεση μετά τον 20ο πόντο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση την Παρασκευή. Αυτό που θέλω να δω είναι μεγαλύτερη διάθεση και μεγαλύτερο πείσμα ακόμα και στην ήττα».

Ο κεντρικός του ΑΟΠ Κηφισιάς Εμπουρν Σονάρι δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την Κηφισιά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά. Κάναμε πολλά λάθη όταν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τους κρίσμους πόντους στα σετ. Θα δούμε το βίντεο με τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση την Παρασκευή στον δεύτερο αγώνα».
Διαβάστηκε 545 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ