1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-04-2018 23:04

Ρίτσι: «Σακόγλου και Σαφράνοβιτς έδωσαν πολλά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά από την πρώτη νίκη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου για τα ημιτελικά της Volley League, o προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε:


  «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου για το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και κυρίως προς το τέλος της σεζόν έχουμε πάρει πολλές βοήθειες από τον πάγκο μας.  Σήμερα , ειδικά ο Σακόγλου και ο Σαφράνοβιτς έδωσαν πολλά στην ομάδα, παρόλο που ο τελευταίος ήταν τραυματίας στα προηγούμενα ματς».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής δήλωσε: «Παίξαμε καλά σήμερα εκτός από το τρίτο σετ που χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας. Στο τέλος φανήκαμε σοβαροί και με τη βοήθεια των Σαφράνοβιτς και Σακόγλου πήραμε τη νίκη. Όλοι ξέρουμε ότι τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι στο τέλος της χρονιάς.  Μετά τον Ιανουάριο και έπειτα από κάποιες αλλαγές, η ομάδα ανέβηκε επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο νικητή και αυτό φαίνεται στα πιο σημαντικά παιχνίδια. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Ρόδο, που ήταν σχεδόν εκτός έδρας για εμάς. Η διοίκηση και με τον κύριο Κατσαρή και τον πρόεδρο του Τ.Α.Π.,  κ. Τσαλόπουλο, κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να μπορεί ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί. Αυτό κάνει τα τελευταία τρία χρόνια με τα ισάριθμα πρωταθλήματα. Οφείλουμε ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που κάνανε την ομάδα του ΠΑΟΚ να γίνει γνωστή ακόμη και στο εξωτερικό . Ο ΠΑΟΚ ξέρουμε όλοι ότι είναι το πιο υγιές σωματείο σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της ομάδας είναι να πηγαίνει όλο και καλύτερα». 

Διαβάστηκε 963 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ