1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2018 13:44

Η Όλγα Στράντζαλη στα τράιαλς της Νοτίου Κορέας!

Μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται στην καριέρα της Όλγας Στράντζαλη καθώς το όνομα της συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των 34 εκλεκτών αθλητριών που θα δοκιμαστούν για τις έξι θέσεις στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας. Το κάθε συμβόλαιο ξεκινάει από τις 300.000 δολάρια τη σεζόν και ανεβαίνει ανάλογα με τα πριμ και άλλες παροχές, δώρα κλπ.

Η καινοτομία είναι πως τα δοκιμαστικά θα γίνουν εφέτος στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Μόντσα και όχι στη Νότιο Κορέα καθώς το 95% των αθλητριών που δοκιμάζονται έχουν έδρα την Ευρώπη.

Τα δοκιμαστικά θα γίνουν από 3 έως 5 Μαΐου. Εφόσον η Στράντζαλη πάρει μία από τις έξι θέσεις θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα δυνατό συμβόλαιο και να γίνει μακράν η πιο ακριβοπληρωμένη Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια και φυσικά είναι και η πρώτη που θα δοκιμαστεί στα τράιαλς του πρωταθλήματος της Νοτίου Κορέας.

Μεταξύ των 34 αθλητριών είναι και η Σέρβα Ιβάνα Νέσοβιτς που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Οι περισσότερες αθλήτριες που έχουν επιλεγεί για τα δοκιμαστικά είναι διαγώνιες και ακραίες.

Ολες οι αθλήτριες οι κλήθηκαν στα τράιαλς:

 

Σχετικά άρθρα

  • Η Μόντσα 3-2 τη Μπελογκόριε στον Α΄ τελικό του Τσάλεντζ Καπ με πρώτο Δεληκωστίδη (vid)
    Ανοικτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο τελικό άφησαν η ιταλική Μόντσα και η ρωσική Μπολογκόριε μετά τον πρώτο τελικό που έγινε στη Μόντσα με πρώτο διαιτητή τον Σωτήρη Δεληκωστίδη.
  • Ο Αγκάμεζ επιλέχθηκε πρώτος για τη Νότιο Κορέα!
    Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας και μάλιστα επιλέχθηκε πρώτος από τους έξι συνολικά αθλητές που διακρίθηκαν στα τράιαλς που έγιναν στη Μόντσα. Μετά την πρόκριση των έξι παικτών η Γουόρι επέλεξε πρώτη τον αθλητή που ήθελε και αυτός ήταν ο Κολομβιανός διαγώνιος που τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό.
  • O Γκιόν Μαρτίνεθ έκανε ταξίδι αστραπή στη Μόντσα
    Ο Γκιον Μαρτίνεθ τίμησε τους νοτιοκορεάτες που τον συμπεριέλαβαν στη λίστα των υπο δοκιμή παικτών για να πάρουν μία από τις έξι θέσεις στις ομάδες για το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας αλλά σίγουρα δεν θα είναι μεταξύ των εκλεκτών για την εφετινή σεζόν καθώς δεν πρόλαβε να δοκιμαστεί σε όλο το πρόγραμμα του διημέρου.
  • Κουμεντάκης, Φράγκος, Αγκάμεζ και Γκιόν στα τράιαλς της Νοτίου Κορέας!
    Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Ανδρέας Φράγκος, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ και ο Γκιον Μαρτίνεζ είναι μεταξύ των 37 εκλετών βολεϊμπολιστών που κλήθηκαν να περάσουν από τα τράιαλς του πρωταθλήματος ανδρών της Νοτίου Κορέας που θα διεξαχθούν 8-10 Μαΐου στη Μόντσα της Ιταλίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ