1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2018 19:06

Ο Γεροθόδωρος στο φάιναλ-4 του Τσάμπιονς Λιγκ!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει παράπονα από τον Νώντα Γεροθόδωρο για την εφαρμογή του πειθαρχικού δικαίου στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο θέμα που προέκυψε με την «απώλεια» των δελτίων των αθλητών που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα για τουλάχιστον 15 λεπτά όμως ο διεθνής ρέφερι λαμβάνει τη μία διάκριση μετά την άλλη.

Ο Γεροθόδωρος είναι μεταξύ των αξιολογημένων διαιτητών που θα σφυρίξουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών στο Καζάν της Ρωσίας στις 12 και 13 Μαΐου. Στους ημιτελικούς θα παίξουν Κιέντζιερτζιν (Πολωνία) - Κουτσίνε Λούμπε Τσιβιτάνοβα και Σερ Κολούτσι Σικόμα Περούτζια (Ιταλία) - Ζενίτ Καζάν (Ρωσία).

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει και η ώρα του για να σφυρίξει έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γεροθόδωρος έχει σφυρίξει άλλη μία φορά σε φάιναλ-4 Τσάμπιονς Λιγκ, το 2011 στο Μπολτζάνο της Ιταλίας όπου είχε στεφθεί πρωταθλήτρια η Τρεντίνο. Τότε ο Γεροθόδωρος ήταν δεύτερος στον μικρό τελικό όπου η Γιαστρέμπσκι είχε νικήσει τη Ντιναμό Μόσχας με 3-1 σετ.

Επίσης το 2017 ήταν πρώτος διαιτητής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών όπου η τουρκική Βακφιμπανκ νίκησε την Κονελιάνο 3-0 σετ. Μάλιστα τον είχαν τιμήσει για την προσφορά του στο βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ