1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2018 18:18

Πέτερλιν: «Αφιερωμένο στον Γιορντάνοφ και στη μνήμη του παππού μου»

Στο άκουσμα της ανάδειξής του ως MVP των προημιτελικών της Volley League o ακριος του Φοίνικα Σύρου,  Φραν Πέτερλιν δήλωσε μετά την διάκριση του


«Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μία τέτοια διάκριση καθώς στα πρωταθλήματα που έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει παρόμοιος θεσμός. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τίποτα δεν θα είχα καταφέρει αν δεν υπήρχε και η συμπαράσταση από τους συμπαίκτες μου. Την επιτυχία μου αυτήν αρχικά θέλω να την αφιερώσω σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τη διοίκηση που είναι δίπλα μας, την οικογένειά μου, αλλά και στην κοπέλα μου που με έχει στηρίξει σε όλες μου τις επιλογές. Ιδιαίτερα το αφιερώνω στον Γιορντάνοφ που και οι δύο είχαμε άτυχες στιγμές μέσα στη σεζόν και χάσαμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος εγώ έχασα τον παππού μου και δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην κηδεία του. Ο Μπόμπι σε όλο αυτό ήταν δίπλα μου, με στήριξε και με βοήθησε να συνεχίσω».


Στη συνέχεια ο Πέτερλιν είπε για την πορεία του Φοίνικα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κατάφερε στο πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος να εκπληρώσει τους στόχους της καθώς για μία ακόμη χρονιά βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδας του πρωταθλήματος. Ο Φοίνικας έχει πολύ καλή ομάδα και αθλητές μεγάλης αξίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέρνω να βοηθώ την ομάδα μου και να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Για εμάς έχει συνέχεια καθώς θα βρεθούμε απέναντι στον ΠΑΟΚ και ευελπιστώ να είμαστε και στη σειρά αυτή ανταγωνιστικοί. Επίσης ένα σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία της ομάδας αυτής είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρο από την ομάδα, καθώς την αγαπούν και την στηρίζουν συνεχώς. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στην σειρά αυτή και να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ