1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2018 19:01

Ζήτησε συγγνώμη η Ραβέννα

Μετρούν τις ώρες παίκτες και προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ (Τετάρτη 04/04, 9 μμ) με τη Ραβένα και ο Μουνιόθ για να τους …ξεμπλοκάρει από το στρες τους έβγαλε βόλτα στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου.


 Ο Ολυμπιακός μετά από τρίωρο οδικό ταξίδι από το Μιλάνο κατέλυσε σε ξενοδοχείο 5 χιλιόμετρα έξω από την πόλη και το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε φαγητό και ξεκούραση. Την αποστολή επισκέφτηκε ο μάνατζερ της Ραβένα, που ζήτησε συγγνώμη για τη μη παροχή του γηπέδου για προπόνηση το βράδυ της Τρίτης και προθυμοποιήθηκε μάλιστα να συνοδεύσει τον μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκο Μαντούβαλο στο Palazzo Mauro de Andre RAVENNA. για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι είναι κατειλημμένο από άλλες ομάδες. Πρόσθεσε μάλιστα ότι το πρόβλημα θα λυθεί τα επόμενα χρόνια γιατί υπάρχει στον προγραμματισμό τους κατασκευή ιδιόκτητου γυμναστηρίου.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ του fosonline ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ