1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2018 04:56

Νίκησαν άγχος και Αγ. Παρασκευή οι Αμαζόνες

Παρά το μεγάλο άγχος και τις μεταπτώσεις στην απόδοση τους από σετ σε σετ, οι Αμαζόνες κατόρθωσαν να επικρατήσουν με 3-1 της Αγ. Παρασκευής για την 2η αγωνιστική, των πλει οφ του Α ομίλου της Α2 γυναικών και διατηρήσαν ζωντανές τις ελπίδες τους για άνοδο.

Η ομάδα του Σπυρου Νικολάκη, έφτασε τους έξι βαθμούς στα πλέι οφ και την Τετάρτη (14/11) στις 20.00 στο κλειστό του Κορυδαλλού, θα αντιμετωπίσει σε «τελικό ανόδου» την πρωτοπόρο Άρτεμις η οποία μετά την νίκη κόντρα στον Μεσσηνιακό, έχει 10 βαθμούς.

Από την άλλη η φιλότιμη Αγία Παρασκευή, ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, αφού έμεινε στον ένα πόντο και πλέον στα υπόλοιπα ματς των πλει οφ θα αγωνιστεί για το γόητρο και την εμπειρία.

Αγωνιστικά οι Αμαζόνες μπήκαν δυνατά στο ματς και με πίεση στο σέρβις και καλή επιθετική παρουσία από την Βαρουδάκη, κατάφερε να κυριαρχήσει με 20-10 και να πάρει εύκολα το σετ με 25-15.Ανατροπή σκηνικού είχαμε στο δεύτερο σετ με την Αγία Παρασκευή να μεταμορφώνεται

Με πίεση στο σέρβις, βελτιωμένη υποδοχή, και λύσεις στην επίθεση από τις Οικονομάκη, Χριστίνα Ζήση, Καβρηγιάννη πήρε προβάδισμα με 18-23 ενώ ένα σέρβις άουτ της Βαρουδάκη και μια επίθεση άουτ της ίδιας παίκτριας διαμόρφωνα το 20-25 και το 1-1.

Στις Αμαζόνες ανήκε και το τρίτο σετ οπου με καλό σερβις και επιθέσει πρωτου χρόνου από Τσακούμη, Αγραβάνη, και καθοριστικά καρφώμτα από Μαγγελ, Βαρουδάκη, πήρε προβάδισμα με 13-4, 18-7, 24-13 και 25-15, πήρε προβάδιμα.

Θρίλερ ειχαμε στο τέταρτο σετ, όπου οι παίκτριες του Κωστακόπουλου με Καβρηγιάννη, Ζήση Χριστίνα και την εξαιρετική λίμπερο Κοκίου να κρατάει την υποδοχή, απέκτησε σταθερό προβάδισμα από την αρχή έως 17-18.

Οι Αμαζόνες ανέβασαν την απόδοση τους, πέρασαν μπροστά με την Αγραβάνη με 19-18 ενώ με την είσοδο της αρχηγού, Στέλας Πολίτη που βοήθησε σημαντικά, ξεφυγαν με 23-20 και με δυο πόντους της Βαρουδάκη, κατέκτησαν το σετ με 25-21 και «κλείδωσαν το πολύτιμο τρίποντο με 3-1. Τα σετ: 25-15, 20-25,25-15, 25-21 

Αμαζόνες (Νικολάκης): Μερκούρη, Παπαδέδε Μάγγελ, Βαρουδάκη, Τσακούμη, Αγραβάνη, Γκιαούρη λίμπερο), Πολίτη, Νικολάκη, Κωστοπούλου.

Αγ.Παρασκευή (Κωστακόπουλος), Παπαγωργίου, Οικονομάκη, Ζήση Χρ, Ζήση Γιώτα Γκιζιώτη, Κοκίου (λ), Μπεγλερίδου,Μπλέκα, Μαύρου, Παπανικολάκη, Κωνσταντινίδου, Κασιμάτη. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ