1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2018 12:54

Εντυπωσιακή ανατροπή από τον Απολλώνιο

Μετά από μία εκπληκτική ανατροπή, ο πρωτοπόρος Απολλώνιος, κατόρθωσε να αποδράσει με 2-3 από την έδρα της Ένωσης Ιλίου και να διατηρηθεί μόνος στην κορυφή της Β’ εθνκής γυναικών.

Η ομάδα του Κερατσινίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1, πήρε ένα υπερπολύτιμο δίποντο από τις μαχητικές γηπεδούχες και σε συνδυασμό με την ήττα 3-2 του Άλιμου από την Δραπετσώνα, ξέφυγε στο +5 από την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Αγωνιστικά οι παίκτριες του Δεναξά, μπήκαν σαν «αφηνιασμένοι ταύροι» και κατέκτησαν το πρώτο σετ με 14-25.Η Ένωση Ιλίου με αλλαγές στο σχήμα που έκανε η προπονήτρια Βάσω Νικούλη, πέρασε στην αντεπίθεση, και μετά από δυο δραματικά σετ με 26-24 και 25-23 πέρασε μπροστά με 2-1 στα σετ.

 Χιτσκοκικό ήταν και το τέταρτο σετ όπου οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και τελικά ο Απολλώνιος ήταν αυτός που έβγαλε «μέταλλο νικητή», επικράτησε στις λεπτομέρειες με 22-25, ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ

.Στο πέμπτο σετ με πιο καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και περισσότερες δυνάμεις οι παίκτριες του Δεναξά, με αιχμή την Θεοδωρακέα επικράτησαν με 10-15 απέναντι στην κουρασμένη Ένωση και «κλείδωσαν» την πολύ μεγάλη νίκη που τις διατήρησε ακλόνητες στην κορυφή.Την επόμενη αγωνιστική ο Απολλώνιος υποδέχεται την Αιξωνή ενώ η Ένωση Ιλίου παίζει στο Χαίδάρι με τον Θρίαμβο.

Τα σετ: 14-25, 26-24, 25-23, 22-25, 10-15

Ένωση Ιλίου (Νικούλη): Πετρουλάκη, Καλιαφεντάκη, Χατζάκη, Ντασιώτη, Αλεξοπούλου, Δικάρου, Καραγιαννίδη (λ), Πρίντεζη, Βαρβαρέλη, Κουτσοδημητροπούλου, Τσιούτσια (λ), Ραχούτη, Βακάλουγλου

Απολλώνιος (Δεναξάς): Καμπούρη, Μπουρέκα, Λουρίδα, Συρίγου, Μάστορα, Γκιούρδα, Κορακιανίτη, Βυθούλκα, Βαζαίου (λ), Θεοδωρακέα, Μαντούβαλου Δ., Γούνου, Μαντούβαλου Μ., Βελιανίτη (λ)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ