1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2018 16:32

Ψάχνει ψυχολογία η Ηλιούπολη, για τις εμπειρίες το Μαρκόπουλο

Η Ηλιούπολη υποδέχεται το Μαρκόπουλο, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών (21/1, 17.30).

Οι γηπεδούχες χρειάζονται τη νίκη για να ανέβει και η ψυχολογία τους, καθώς έχουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα από την 7η αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς. Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη δεν υπάρχουν.

Το Μαρκόπουλο, την προηγούμενη εβδομάδα πήρε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Στόχος για την ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, είναι οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου να πάρουν παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία.

Πηνελόπη Μπλάμη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Είμαστε πιο έμπειρη ομάδα από το Μαρκόπουλο και πρέπει να νικήσουμε. Έχουμε καιρό χωρίς θετικό αποτέλεσμα και το χρειαζόμαστε. Θέλουμε καθαρή νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη με τον τρόπο που ήρθε. Κάθε παιχνίδι που είναι μπροστά μας, ιδιαίτερα με ομάδες που είναι πιο κοντά σε μας, είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε παραστάσεις για τις αθλήτριές μας. Το υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα είναι πολύ εποικοδομητικό για τον σύλλογο».

STATS TIPS

Η Ηλιούπολη είχε 1 μπλοκ στο παιχνίδι με τους Μακεδόνες και ισοφάρισε την χειρότερη επίδοση της στο πρωτάθλημα. Το άλλο ματς που είχε τον ίδιο αριθμό μπλοκ ήταν στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου στην Θεσσαλονίκη.

Δεύτερο σερί παιχνίδι που η Ηρώ Χούντα του Μαρκόπουλου είχε 16 πόντους. Σε σχέση με το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής είχε καλύτερο ποσοστό στην επίθεση (56% με 48,3%) όπως και στην υποδοχή (50% με 34,3%).

Πρώτη νίκη για το Μαρκόπουλο στο ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς πραγματοποιώντας την καλύτερη επίδοση της στο πρωτάθλημα στην υποδοχή με 26/50 52% , στο μπλοκ με 12 και την δεύτερη καλύτερη στην επίθεση με 36/83 43,4%.
Συνολικά 27 λάθη είχε το Μαρκόπουλο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Κηφισιάς που ήταν τα περισσότερα της 12ης αγωνιστικής. Μάλιστα τα 14 έγιναν στο 3ο σετ.

Α΄Ηλιούπολης, 17.30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Πικραμένος-Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Τριανταφύλλου. Επόπτες: Αρβανίτης-Σταυράτη. Γραμματεία: Παπανικολάου Γ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ