1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2018 16:05

Σαραντέας: «Να διατηρήσουμε την πρωτιά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με στόχο να φτάσει στην 11η σερί νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών, και θα συντηρήσει την διαφορά ασφαλείας από την δεύτερη ομάδα των Αμαζόνων, η Άρτεμις υποδέχεται το Σάββατο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στις 19.00, τον ΑΣ Ηλιούπολης που παλεύει για την σωτηρία του.

Αρχικά ο προπονητής της Άρτεμις Γιώργος Σαραντέας τόνισε για την αναμέτρηση με τον ΑΣΗ:

«Η πρώτη θέση δεν σημαίνει τίποτα αν δεν την υπερασπιστούμε απέναντι στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ που θα έρθει να διεκδικήσει ότι μπορεί. Στο χέρι μας είναι η διαχείριση του παιχνιδιού και να διατηρήσουμε την πρωτιά. Τα κορίτσια θα είναι ετοιμα να τα δώσουν όλα για τη νίκη, όπως κάθε φορά»

 

Τέζα: Με σοβαρότητα και συγκέντρωση

Από τις κορυφαίες παίκτριες της φετινής Άρτεμις η έμπειρη πασαδόρος, Αρετή Τέζα σχολίασε για το παιχνίδι κόντρα στην Ηλιούπολη :«Μετά το νικηφόρο πέρασμα από τη δύσκολη έδρα του Ρεθύμνου, συνεχίζουμε στην έδρα μας παίζοντας με την μαχητική Ηλιούπολη. Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο μας με σοβαρότητα και συγκέντρωση για να διατηρηθούμε στην 1η θέση.»

Διαβάστηκε 430 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ