1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-01-2018 12:49

Προύσαλης: «Βγάζουμε γούστα σε γεμάτη Μίκρα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Κάλεσμα στον κόσμο έκανε ο πασαδορος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ευχή μας να γεμίσει το γήπεδο. Το θέλουμε, αποτελεί τη δύναμη μας ο κόσμος. Για τον φετινό Ηρακλή ο κόσμος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και αυτό φαίνεται και από τα εντός έδρας παιχνίδια. Στη Μίκρα δεν έχουμε χάσει από κανέναν φέτος. Όταν πάμε έξω χάνουμε πολύ από τη δύναμη μας. Οι παίκτες χρειαζόμαστε τον κόσμο, γουστάρουμε να παίζουμε για αυτόν. Με τέτοιο κόσμο μπορεί να γυρίσει ένα παιχνίδι αμέσως. Με μία φάση, έναν πόντο και την ώθηση του κόσμου. Στον Ηρακλή ήρθαμε για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Δεν γίνεται με γεμάτη Μίκρα να μην περνάμε καλά και να μην βγάζουμε γούστα. Για αυτό σας καλώ όλους στο γήπεδο».

«Δύσκολο το παιχνίδι…»

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς έχει ενισχυθεί. Εμείς έχουμε παραμείνει ίδιοι και δεν θα είναι εύκολο. Μην κοιτάτε τη βαθμολογία και το πού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Θα ανέβει και στόχος μας είναι να τον κρατήσουμε χαμηλά. Τον υπολογίζουμε πολύ τον Παναθηναϊκό, μπορώ να πω και περισσότερο από όταν περίμενα να υποδεχθούμε τον Ηρακλή Χαλκίδας που ήταν τότε τρίτος. Με τη νεανική ομάδα που έχουμε, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για εμάς».

«Σκάνδαλο ο Αθηναίος διαιτητής…»

«Ο ορισμός του διαιτητή από την Αθήνα είναι σκάνδαλο, γιατί αυτό συμβαίνει πρώτη φορά. Έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια μακριά από την Θεσσαλονίκη, δεν ήρθε κάποιος από εδώ να το σφυρίξει. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό και μας τρελαίνει αυτός ο ορισμός. Μας πεισμώνει και θέλουμε να αποδείξουμε ότι όποιος και να μας σφυρίξει θα παίξουμε για να νικήσουμε και τον διαιτητή. Ας γεμίσουμε το γήπεδο, ας νικήσουμε και να στείλουμε μήνυμα ότι με εμάς δεν θα παίζουνε».

«Κεντρικός για τετράδα…»

«Θέλουμε πολύ να νικήσουμε και να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Αν έμενε η ομάδα χωρίς απώλειες θα ήμασταν ακόμα καλύτερα, αλλά και πάλι είμαστε κοντά στους στόχους μας. Η τετράδα δεν ήταν αρχικός στόχος αλλά πλέον το θέλουμε πολύ. Αν ενισχυθούμε θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Μακάρι από Δευτέρα να έρθει ένας κεντρικός στην ομάδα. Σίγουρα θα μας βοηθήσει».

«Όχι στα λάθη που κάναμε στη Σύρο…»

«Το πρόβλημα πριν τη Σύρο ήταν η αγωνιστική προετοιμασία πριν το παιχνίδι. Όταν παίζουμε Σάββατο, Πέμπτη κάνουμε βάρη. Τώρα που είχαμε προγραμματίσει για Κυριακή τα βάλαμε για Παρασκευή. Στην προπόνηση την απογευματινή στις 5 μας είπαν ότι 10 φεύγουμε. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Παρόλα αυτά και τον τραυματισμό του Εφραιμίδη ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και πολύ κοντά στο 1-1 στο δεύτερο σετ. Έπρεπε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στο δεύτερο σετ. Μπορούμε να πάρουμε μαθήματα από αυτά και να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη».

Διαβάστηκε 215 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ