1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-12-2017 08:40

Θα ασκήσει έφεση η Τουρ

Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό από τη CEV, η οποία δεν δέχθηκε ότι υπήρξε ρατσιστικό επεισόδιο απέναντι στον Ναθάν Γουνεμπαϊνά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Τουρ για το Τσάλεντζ Καπ.
Όπως αναφέρει η γαλλική «Equipe», στο πέντασέλιδο έγγραφό της, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναγνωρίζει ότι υπήρχαν αποδοκιμασίες προς τον Γουνεμπαϊνά κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, όμως δεν μιλάει για ρατσισμό, αλλά για «διάκριση».

Ωστόσο όπως τόνισε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Ιβ Μπουζέ, σκοπεύει να ασκήσει έφεση το συντομότερο δυνατό. Αφού χαρακτήρισε «ντροπή» την απόφαση της CEV, ο Μπουζέ δήλωσε: «Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι, Αυτό που συνέβη είναι απαράδεκτο. Ο Ναθάν, ο οποίος «χτυπήθηκε» σε αυτή την περίπτωση, είναι ένας όμορφος χαρακτήρας, ένας ταπεινός άνθρωπος. Είμαστε, περισσότερο από ποτέ στο πλευρό του σε αυτό τον αγώνα και θα ασκήσουμε έφεση το συντομότερο δυνατό.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ