1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2017 16:27

Η Σεβαστή Χορμόβα στη Μεταμόρφωση

Την απόκτηση της Σεβαστής Χορμόβα ανακοίνωσε η Δεξαμενή Μεταμόφωσης. Η 20χρονη ακραία μέχρι έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τον Γαλαξία Θεσσαλονίκης
Ο Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Σεβαστή Χορμόβα Μαθιουδάκη με υποσχετική για ένα χρόνο από την ομάδα τού Α.Μ.Ο Γαλαξία.

Καλωσορίζουμε την Σεβαστή στην οικογένεια του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, της ευχόμαστε να έχει κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της και προπάντων υγεία καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο.

Η Σεβαστή είναι γεννημένη το 1997 και αγωνίζεται στη θέση της Ακραίας, ενώ έχει και αγωνιστεί και ως λίμπερο. Ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα του Γαλαξία σε ηλικία 10 ετών και μετά από 7 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί στην Β Εθνική με τα χρώματα του Γαλαξία και του ΠΑΟΚ.  Έχει κληθεί στην προεθνική Κορασίδων κι έχει κατακτήσει το κύπελλο Ε.Π.Ε.Σ.Θ. με την ομάδα του Γαλαξία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ