1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2017 13:11

«Φωνάζει» ο Ηρακλής για την φιλοξενία στην Αλεξανδρούπολη

Ο Ηρακλής διαμαρτύρεται για τις συνθήκες το ξενοδοχείου στην Αλεξανδρούπολη όπου έχει καταλύσει η ομάδα των παίδων, ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που ξεκινάει σήμερα στην πόλη του Έβρου.

Οι Θεσσαλονικείς «φωνάζουν» για τους ξενώνες που διαμένει η αποστολή, καθώς εκτός ότι είναι 15 χιλιόμετρα από το γήπεδο τα δωμάτια είχαν να λειτουργήσουν από πέρυσι και είναι γεμάτο έντομα, όπως μπορείτε να διακρίνετε και από τις φωτογραφίες.

Αναλυτικά:

Το Παιδικό τμήμα βρίσκεται από χθες στην Αλεξανδρούπολη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στον Έβρο είναι άθλιες και απαράδεκτες, καθώς έχουν μεταφέρει την ομάδα 15χλμ έξω από την Αλεξ/πολη σε ξενώνες που είχαν να λειτουργήσουν από πέρυσι.

Μέσα στα δωμάτια υπάρχουν χιλιάδες έντομα (αράχνες, κατσαρίδες, ψαλίδες)

Με αποτέλεσμα τα παιδιά να μη μπορέσουν να κοιμηθούν όλο το βράδυ.

Αντ' αυτού εμείς σαν Ηρακλής είχαμε προτείνει να αναλάβουμε την διοργάνωση κλείνοντας μάλιστα και 4αστερο ξενοδοχείο για την ασφάλεια των ομάδων.

Κυρίε Πρόεδρε, την επόμενη φορά που θα αναλάβετε μια τέτοια ευθύνη να έχετε ελέγξει τους χώρους διαμονής διότι είναι ακατάλληλοι για φιλοξενία.

Μετά απ' όλα αυτά η ομάδα σκέφτεται να μεταφερθεί σε ξενοδοχείο με δικά της έξοδα.

dwmatio1.jpgdwmatio.jpg

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ