1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-06-2017 00:25

Μέσα στη Pre League το Αιγάλεω

Το Αιγάλεω τελικά πήρε απόφαση να συμμετέχει στην Pre League γυναικών για να συμπληρωθούν οι 12 ομάδες που απαιτούνται για την κατηγορία.

Η κατηγορία θα στηθεί με μία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη (ΧΑΝΘ) και οι υπόλοιπες θα είναι από το... νότο. Αναλυτικά οι Πανιώνιος, Θέτιδα Βούλας, ΓΣ Πετρούπολης, ΦΟ Βριλησσίων, ΑΕΚ, ΓΑΣ Μεσσαράς, ΧΑΝΘ, ΑΟ Ηλυσιακός, ΑΟ Λαμίας, Απόλλων Πατρών και ΖΑΟΝ οι 11 ομάδες που είναι θετικές στην Pre League.

3 σχόλια

  • Comment Link παρατηρητής Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 13:54 posted by παρατηρητής

    τι εννοείτε λέγοντας έξοδα πολλά, έξοδα στη pre league, έξοδα στην Α2...να παίζουν όλοι Α1 να τελειώνουμε;;;σοβαρευτείτε κι αφήστε τις δικαιολογίες,προαγετε το Βόλλεϋ εκεί που του αξιζει, όλο γκρίνια είστε ...δείτε τι γίνετε στη γείτονα χώρα!!!

  • Comment Link ο παπάς Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 12:38 posted by ο παπάς

    οι ομάδες του βορρά υποκινούμενες από καλοθελητες που θέλουν με τη μία να ανέβουν στην Α1 μάλλον την πάτησαν...αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε έξοδα που απαιτούν οι γυναικείες ομάδες ας κάτσουν να παίζουν β εθνική και να ασχοληθούν με τις υποδομές και τα αναπτυξιακά ...δεν μπορούν την pre league αλλά αν περνούσαν στην Α1 από τα μπαράζ μια χαρά θα έπαιζαν, θα έβρισκαν χρήματα τότε...αλλά σου λέει τώρα θέλει 2 χρόνια για Α1!!!

  • Comment Link zachjs Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2017 06:56 posted by zachjs

    Τεράστιο λάθος η δημιουργία της pre league Γυναικών με αυτές τις ομάδες. Η Ομοσπονδία θα έπρεπε να λάβει το μήνυμα των ομάδων της Θεσ/νικης. Μεγάλος κερδισμένος από αυτή την κατάσταση είναι το Αιγάλεω και οι ομάδες της Αθήνας, αφού μειώνουν αισθητά τα έξοδα μετακινήσεων τους και μεγάλος χαμένος είναι η ομάδα της ΧΑΝΘ που θα αναγκαστεί να ταξιδέψει 11 φορές με δυσβάσταχτα έξοδα μετακινήσεων.
    Δεν σκέφτηκε η Ομοσπονδία πως μόλις δημιούργησε την pre league Νοτίου Ομίλου, χάλασε ο χάρτης του Βόλεϊ και πως από εδώ και πέρα καμία ομάδα της Θεσσαλονίκης και του Βορρά γενικότερα δεν θα θέλει να ανεβεί σ' αυτήν την pre league. Έτσι όπως πάει να γίνει οι ομάδες της Α2 θα έχουν τεράστια έξοδα μετακίνησης μεγαλύτερα των ομάδων της pre league και ειδικά οι ομάδες του βορρά θα παίζουν χωρίς το κίνητρο της ανόδου.
    Ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν στην Ομοσπονδία τι πάνε να κάνουν. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές δεν χωράνε εγωισμοί. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές και οι αντιδράσεις αλυσιδωτές για το γυναικείο Βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ