1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-05-2017 18:55

Πρωταθλήτρια η Χάλκμπανκ, δάκρυα ο Μίλκοβιτς (video)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Χάλκμπανκ είναι πρωταθλήτρια Τουρκίας επικρατώντας με 3-2 της Άρκας και με 3-1 νίκες πανηγύρισε το 8ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ξέσπασε σε κλάματα ο σπουδαίος Ιβάν Μίλκοβιτς μετά τον τελευταίο πόντο της ομάδας του.
Παρά τα 38 του χρόνια ο Σέρβος διαγώνιος παραμένει συγκλονιστικός και με 20 πόντους (18/35 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ) οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο. Ο ίδιος παρά τις φήμες που τον ήθελαν να κρεμάει τα παπούτσια του, με δηλώσεις του στο worldofvolley.com διέψευσε τα σενάρια.

«Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν έχω ανακοινώσει τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν έχω τραυματισμούς και αισθάνομαι καλά. Το καλοκαίρι έρχεται και θα περάσω χρόνο με την οικογένεια μου, ενώ έχω και αρκετά ταξίδια με την Ομοσπονδία βόλεϊ της Σερβίας».

Ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «ο να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Τουρκίας δεν είναι μικρό πράγμα, ειδικά εάν είσαι 38 χρονών. Ειδικά εάν σκεφτούμε το καταστροφικό μας ξεκίνημα στη σεζόν θεωρώ ότι κανένας δεν περίμενε να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Τα σετ: 2-3 (19-25, 25-23, 18-25, 25-14, 10-15)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ