1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2017 17:04

Κοβάτσεβιτς: «Παράδειγμα η περσινή εμπειρία»

Η πρόκληση του Βουκουρεστίου πλησιάζει για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να υπερασπιστούν το 3-0 του πρώτου αγώνα με τη CSM.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε τα εξής: «Το ματς με τη Σαντορίνη ήταν καλή ευκαιρία για να βρούμε ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενόψει του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα. Στο παιχνίδι στο Βουκουρέστι με την C.S.M. έχουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα από το πρώτο ματς ωστόσο η περσινή κακή εμπειρία με την ίδια ομάδα πρέπει να λειτουργήσει παραδειγματικά. Φυσικά θέλουμε την πρόκριση και θα παίξουμε με θάρρος και συγκέντρωση για να την πάρουμε ενώ όλες οι αθλήτριες θα είναι έτοιμες για αυτό το ματς».

Η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου ενόψει του επαναληπτικού με την C.S.M. Βουκουρεστίου, δήλωσε στο osfp.gr : «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε να αποβάλουμε την περσινή ήττα που γνωρίσαμε και μας στέρησε την πρόκριση και στόχος μας είναι μια καθαρή νίκη κόντρα στη C.S.M. που γνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολο αντίπαλος. Η περσινή εμπειρία μας έχει κάνει πιο δυνατή ομάδα και αυτή τη φορά είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Πάμε για την πρόκριση!»

Ο προπονητής της CSM, Φερχάτ Ακμπάς είπε: «Το ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Στόχος μας είναι να πάμε στο χρυσό σετ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριες. Μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας».

4 σχόλια

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 08:33 posted by pao29

    posted by rio...για κανα double burger το βλεπω να παιρνει...οσο για σενα σαλιγκαρι που εσκασες μυτη απο την τρυπα σου θα σου γραψω το εξης...ειμαι βεβαιος οτι ο αυτοκρατορας θα παρει πρωταθλημα-κυπελλο πολυ ανετα(εχω λογους που το γραφω αυτο για πρωτη φορα φετος)...το σχολιο με μπαρζωκα βλεπω το περασες αβαβα...

  • Comment Link rio Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 19:22 posted by rio

    Καμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

    Ο κοβασεβιτς μια χαρά ειναι και θα ειναι γιατί θα πάρει πάλι double.

    Εντάξει είμαστε?

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 10:25 posted by pao29

    Νικητής
    CSM Βουκουρεστίου (Γ)1.29-Ολυμπιακός (Γ)3.40... η αποδοση για σημερα...δεν σε βλεπω καλα κο(υ)βά...

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 10:19 posted by pao29

    διαβασε για να γνωριζεις και να θυμουνται οι παλιοτεροι...Στη θέα του Μπαρτζώκα οι πρώτοι οπαδοί τον περικύκλωσαν και τον έβριζαν χυδαία. «Μας ξεφτίλισες, μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ, σήκω φύγε μόνος σου, χάσατε από τα πιτσιρίκια, ο Μποχωρίδης σας κέρδισε ρε», ήταν οι πιο light ατάκες. Κάποιοι αγκάλιασαν τον Μίλαν Τόμιτς που είναι ιδιαιτέρως αρεστός από τους φανατικούς αλλά όλοι σάστισαν μπροστά σε αυτό που ακολούθησε. Οι 100 οργανωμένοι που ήταν «κρυμμένοι» δίπλα στο πάρκινγκ έκαναν με όλη τη σημασία της λέξης «ντου» φωνάζοντας. Φορώντας κουκούλες και με άγριες διαθέσεις περικύκλωσαν τον Μπαρτζώκα. Τον έσπρωξαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο το οποίο άρχισαν να χτυπάνε με μανία...ρε παιδια γινονται αυτα τα πραγματα στον οσφπ;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ