1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2016 23:32

Ορεστιάδα χωρίς Αναστασιάδη, Καρασαββίδη, Σταματοπούλου, αλλά με Κουτσμανή

Νέοι κλυδωνισμοί στην ομάδα της Ορεστιάδας και μάλιστα παραμονές του κρίσιμου αγώνα με την Κύζικο Νέας Περάμου που παίζονται πολλά για την παραμονή στην Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Ο πασαδόρος Τάσος Αναστασιάδης και ο λίμπερο Βασίλης Καρασαβίδης όλη την εβδομάδα έμειναν εκτός προπονήσεων και βρίσκονται σε τροχιά διαζυγίου με την διοίκηση η οποία απειλεί με εξώδικα χωρίς φυσικά να είναι αυτή η ενδεδειγμένη και αποτελεσματική λύση. Αλλωστε τέτοιες πρακτικές δεν ταιριάζουν στην ιστορία του συλλόγου, ούτε και δημιουργούν κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας σε μία ιστορική ομάδα της Volley League.

Το κλίμα έγινε ακόμα πιο βαρύ μετά και την παραίτηση της Στέλλας Σταματοπούλου από τη θέση της τιμ μάνατζερ αλλά για την ώρα παραμένει στη διοίκηση του ΤΑΑ.

Οι αθλητές υποστηρίζουν πως η διοίκηση αθετεί συνεχώς τις υποσχέσεις της για τακτοποίηση των συμβατικών της υποχρεώσεων. Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Γκιζάνης είπε πως οι δύο αθλητές δεν επέστρεψαν από άδεια που είχαν πάρει από το προηγούμενο Σάββατο, επιφυλάχθηκε για τη συνέχεια.

Κουτσμανής αντί Σταματοπούλου

Παραδέχτηκε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στον σύλλογο όμως και ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα μείνουν για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Για την παραίτηση της Σταματοπούλου είπε πως δεν συμβάδιζαν οι υποχρεώσεις του διοικητικού παράγοντα και του τιμ μάνατζερ και μάλιστα σήμερα παρουσίασε στην ομάδα τον Δημήτρη Κουτσμανή για τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Ο Κουτσμανής ξεκίνησε τη σεζόν στον Φοίνικα Σύρου αλλά αποχώρησε και πλέον θα ηγηθεί και της αποστολής της Ορεστιάδας στην Αθήνα για τον αγώνα με την Κύζικο. Η αποστολή της ακριτικής ομάδας θα αναχωρήσει σε λίγα λεπτά (11 το βράδυ της Πέμπτης) και η Ορεστιάδα και παράγοντες της διοίκησης προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό των παικτών αλλά και του Βούλγαρου προπονητή Πλάμεν Κριστόφ ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει όρθια της ομάδα.

2 σχόλια

  • Comment Link volley ball Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 10:12 posted by volley ball

    Ο κ.Κουτσμανης εφυγε απο τον Φοινικα η τον εδιωξαν ? Νομιζω το δευτερο...καλο παιδι αλλα εκανε τα δικα του και εφαγε το κεφαλι του...

  • Comment Link φίλαθλος α.ο.ο Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 08:43 posted by φίλαθλος α.ο.ο

    Το Δ.Σ. του α.ο.ο. έχει μείνει μισό από τα άτομα που συνέχεια παραιτούνται ,οι παίκτες και οι προπονητές φεύγουν, μόνο ο πρόεδρος μένει εκεί και τι περιμένει? Το τρένο που φεύγει χωρίς γυρισμό? Εσείς που λέτε στα καφενεία ότι αγαπάτε αυτή την ιστορική ομάδα του α.ο.ο. τι κάνετε? μόνο να σχολιάζεται ξέρετε και να ρίχνετε λάσπη ο ένας στον άλλο! έλεος πια δώστε λύση στην καταστροφική πορεία εάν πραγματικά αγαπάτε αυτή την ομάδα!!!όχι άλλα λόγια!! πράξεις τώρα!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ