1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 01:51

Πέρασε δύσκολα η Ορεστιάδα από το Σουφλί του Μούχλια

«Σκούρα» τα βρήκε η Ορεστιάδα στο Σουφλί από τον τοπικό ΑΣΑ Έβρου στην αναμέτρηση του Έβρου για τη Β΄φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκης με βασική τη νέα γενιά αθλητών επικράτησε δύσκολα 3-1 της αξιόμαχης ομάδας του Σουφλίου που ηγείται ο Νίκος Μούχλιας και αγωνίζεται και ο υιός του Βασίλης.

Τα σετ: 1-3 (25-13, 20-25, 25-27, 18-25)

Η Ορεστιάδα αγωνίστηκε χωρίς λίμπερο καθώς ο Κωνσταντινίδης απουσίαζε λόγω σπουδών. Βασικοί ήταν οι Νένογλου, Λαχτάρας, Χουσίδης, Προδρομίδης, Κουλαξίδης, Αρχοντίδης και αλλαγές οι Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Κοφίδης, Τουκτούκας.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αετός Λήμνου στα χνάρια του Νίκου Σαμαρά στην Ορεστιάδα
    Την ομάδα κορασίδων του νεοσύστατου συλλόγου Αετός Λήμνου που έλκει το όνομα του από το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και είναι συνέχεια του Limnos Sports Club που ίδρυσε ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας στο πανέμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, φιλοξενεί ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Άθλος Ορεστιάδας.
  • ΑΟ Ορεστιάδας: Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες κλείνει 50 χρόνια
    Πηγή: Εφημερίδα SportDay
    Θέμα: Βασίλης Στοάκης

    «Πόσο ακριβή είναι η Ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει και δείχνει απλόχερα. Καμία φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από την μούχλα αλλά κυρίως όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια...». Αυτή η φράση που βρίσκουμε στο «Πικρό Γάλα» του Μένιου Σακελλαρόπουλου αποτέλεσε και αφορμή ώστε ο Βασίλης Στοάκης να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, στο βορειότερο άκρο της χώρας μας και να μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη πορεία του ΑΟ Ορεστιάδας, που σαν ένας άλλος Δαβίδ έβαζε κάτω πολλούς Γολιάθ, κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο όλων των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και των Ευρωπαίων.
  • Μούχλιας: «Μεγάλη χαρά όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού» (video)
    Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό αλλά και τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους που έχει βαλει με την πράσινη φανέλα, μίλησε ο Βασίλης Μούχλιας στο πλαίσιο της χθεσινής media day.
  • Εκπληκτική εμπειρία από την επίσκεψη των ταλαντούχων παιδιών του μπιτς στην Αρχαία Ολυμπία
    Δύο ανερχόμενα δίδυμα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ που έλαμψαν με την παρουσία τους στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, άφησαν για λίγο την άμμο του OLYMPIA MASTERS στην Αρχαία Ολυμπία και βρέθηκαν στον ιερό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, εκεί όπου πριν 2,500 χρόνια γεννήθηκε ο αθλητισμός.
  • MVP του Παναθηναϊκού ο Αλέξανδρος Ράπτης (foto)
    Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης ψηφίστηκε ως MVP της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων από τους προπονητές των ομάδων και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που βρέθηκαν στο κλειστό της Μίκρας.
Περισσότερα από την κατηγορία: Στεναχωρημένος ο Γιάτσης »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ