1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 15:20

«Διπλό» πρόκρισης στο Μεσολόγγι για «φτερωτό» Eρμή (φωτό-video)

Την πρόκριση στην Γ΄φάση του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών πήρε ο Ερμής Ηγουμενίτσας. Η ομάδα του Θωμά Λάμπρου νίκησε 3-1 στο Μεσολόγγι τον μαχητικό Κωστή Παλαμά και προκρίθηκε.
Μεσολόγγι. Του: Κώστα Κολλιού.
 
Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον και παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι της ομάδας του Μεσολογγίου, ενώ για άλλη μια φορά έδωσαν ωραία παράσταση οι τσιρλίντερς των γηπεδούχων.
 
Τα σετ: 25-19, 12-25, 21-25, 18-25

Διαιτητές: Καρατάσος-Παπαγεωργίου

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΤΗΣ): Σπανός, Πλαστήρας, Σχίζας, Φάντης, Μαρινάκης, Καϋμενάκης / Μαυραγάνης (λ), Αναγνώστου, Γεωργακόπουλος.

ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΘΩΜΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ) : Βάσιος, Μανέτας, Μπούτρης, Ντελής, Ντακούρης, Χρηστάρας / Σαντζαρίδης (λ)

Οι διαιτητές (από αριστερά) Καρατάσος, Φλούδας, Παπαγεωργίου.
 
 
Φωτό: Κωστής Παλαμάς 2012-13
 
 
Φωτό: Φάση από τον αγώνα Κωστής Παλαμάς - Ερμής Ηγουμενίτσας σε επίθεση των φιλοξενουμένων
 
 
Φωτό: Ερμής Ηγουμενίτσας 2012-13
 
Φωτό: Οι τσιρλίντερς του Κωστή Παλαμά είχαν δυναμική παρουσία.
 

Media

Σχετικά άρθρα

  • Ερμής Ηγουμενίτσας: Λαμπρή εκδήλωση για τα 30 χρόνια ιστορίας
    Στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Αλεξάνδρα Τσιάβου βρέθηκαν όλες οι γενιές που τίμησαν και τιμούν το βόλεϊ στην πόλη σε μια μοναδική και γεμάτη συναίσθημα συνάθροιση που επιβεβαίωσε ότι ο σπόρος του βόλεϊ σ’ αυτήν τη γωνιά της Δυτικής Ελλάδας έχει πλέον πολύ γερές ρίζες και μπορεί να ονειρεύεται για ακόμη μεγαλύτερες στιγμές και χαρές.
  • Μπαμ Εθνικού με... «μαέστρο» Συμέλα Παπαγεωργίου
    Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τον Εθνικό Πειραιώς που «ταράζει τα νερά» και αλλάζει με τη σειρά του τις ισορροπίες στην τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Συμέλας Παπαγεωργίου.
  • Σημαντική ενίσχυση με Παπαγεωργίου η Θέτιδα Βούλας
    Την ενίσχυση του με την 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82), Μαρκέλα Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας. Η Σαμιώτισσα παίκτρια προέρχεται από μια καλή σεζόν με τον Ηλυσιακό ενω ειχε αναδειχθεί MVP την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, όπου με 18 πόντους είχε οδηγήσει τον αθηναϊκό σύλλογο σε εκπληκτική ανατροπή με 2-3 μέσα στον Εύοσμο.
  • Μαρκέλλα Παπαγεωργίου: «Τηρήσαμε την υπόσχεση μας ότι δεν πρόκειται να χάσουμε από τον Αίαντα»
    Την νίκη της 6ης αγωνιστικής πέτυχε ο Ηλυσιακός στον Εύοσμο με ανατροπή από 2-0 σετ και 14-10 στο τάι μπρέικ. Πρωταγωνίστρια της νίκης με 3-2 ήταν η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου, η οποία στα 20 της χρόνια και στη πρώτη της σεζόν στην Volleyleague γυναικών, αναδείχθηκε MVP της ημέρας.
  • Πρώτο MVP για τον εκπληκτική Μαρκέλλα Παπαγεωργίου του Ηλυσιακού
    Η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου είναι η MVP της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η 20χρονη κεντρική που βρέθηκε σε εκπληκτικό βραδυ και έκανε ρεκορ καριέρας, ηταν καθοριστική  στην επική ανατροπή του Ηλυσιακού στην έδρα του Αίαντα Ευόσμου, νίκη με την οποία οι φιλοξενούμενες, έφθασαν τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ