1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2016 19:55

«Το βόλεϊ δεν χρειάζεται ρητορικές αντιπαραθέσεις»

Με σαφείς επιθέσεις κατά του Αχιλλέα Μαυρομάτη, η παράταξη του Γιάννη Στουραΐτη «Πρώτα το βόλεϊ» απορρίπτει την πρόταση για debate. Η ανακοίνωση τονίζει ότι η μόνη δημόσια αντιπαράθεση θα γίνει την ημέρα των εκλογών.
Η ανακοίνωση

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΟΠΕ ζήτησε debate μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων στις επικείμενες εκλογές. Τέτοιες ιδέες συνάδουν με την προσωπικότητα του απερχόμενου Προέδρου που ταυτίζεται με αυτή του πολιτικού με τις υποσχέσεις, την παραπλάνηση, την συσκότιση των γεγονότων και τον ρητορικό λόγο. Το βόλεϋ όμως αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται ρητορικές αντιπαραθέσεις εκτός καταστατικών διαδικασιών, αλλά διάθεση για ανασύνταξη δυνάμεων, συνεργασία μεταξύ όλων, διαφάνεια και εντιμότητα.

Αντιλαμβανόμαστε βέβαια την απέλπιδα προσπάθεια της τελευταίας στιγμής, μήπως με τα παραπάνω μέσα “πείσει” και μερικά ακόμη σωματεία. ‘Ισως επειδή δεν βγαίνουν “τα κουκιά”, όπως το περίμενε, γυρίζοντας με την ιδιότητα του προέδρου την Ελλάδα, λέγοντας ανακρίβειες, τάζοντας και συκοφαντώντας τους μέχρι τώρα συνεργάτες του (τους οποίους χρησιμοποίησε όμως στο παρελθόν για σειρά ετών, προκειμένου να ξελασπώσουν την Ομοσπονδία) δηλητηριάζοντας την αθλητική οικογένεια και εκθέτοντας τον ίδιο και το άθλημα.

Απαντάμε ότι σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΟΠΕ και με την βάση αυτό εκδοθείσα εγκύκλιο, που πρέπει να αποτελεί τον μοναδικό οδηγό για την εκλογική διαδικασία, το μόνο “debate” που προβλέπεται, είναι αυτό της εκλογικής γενικής συνέλευσης. Εκεί υπάρχει η καταστατική δυνατότητα δημόσιας αντιπαράθεσης μεταξύ των υποψηφίων και των επικεφαλής των παρατάξεων, όχι μόνο να αναπτύξουν τις απόψεις, τις θέσεις και τους στόχους τους, αλλά και να απαντήσουν στις ερωτήσεις που θα τους υποβληθούν από τους εκπροσώπους των σωματείων, καθώς και στους ισχυρισμούς των λοιπών παρατάξεων.

Δηλώνουμε ότι ο Γιάννης Στουραϊτης και όλοι οι συνεργάτες της παράταξης “πρώτα το βόλεϋ” είναι στη διάθεση των σωματείων και των εκλεκτόρων, όπως ήταν πάντα και ότι οι θέσεις της παράταξης αυτής θα περιέλθουν άμεσα σε γνώση τους. Δηλώνουμε τέλος ότι θα ακολουθήσουμε τις θέσεις αυτές με εντιμότητα και προσήλωση και ότι είναι μακριά από μας οι "πολιτικάντικες υποσχέσεις”, είτε αφορούν σε πρόσωπα ξεχωριστά, είτε σε Ενώσεις ξεχωριστά, γιατί όταν ευνοείται ένας ή περισσότεροι τότε βλάπτεται το σύνολο.

5 σχόλια

  • Comment Link Χοντρός Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 22:05 posted by Χοντρός

    Ο ψαρουδάκης να μιλήσει στο debate για όλα .χαχαχχα Σας κανει πλάκα

  • Comment Link Ο ΕΧΩΝ ΜΝΗΜΗ Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 10:11 posted by Ο ΕΧΩΝ ΜΝΗΜΗ

    Οταν δεν μιλας,οταν δεν αντιδρας,οταν ψηφιζεις τα παντα επι 4 ολοκληρα χρονια,το λιγοτερο εισαι συνυπευθυνος.
    Μετα σε χριζουν επικεφαλη οι και καλα αντιθετοι του προεδρου και τωρα πρεπει να μιλησεις για τα κακως κειμενα στην ΕΟΠΕ κατα την θητεια σας.Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.....
    Εσυ δεν ηθελες να μπεις μπροστα,οι αλλοι δεν ειχαν τα κοτσια να μπουν μπροστα,ολοι μαζι τα εχετε κανει μανταρα και ζητατε απο τα σωματεια να σας ξαναψηφισουν...ΓΙΑΤΙ..???
    Ειστε ανα κακκο Παραδειγμα προς Αποφυγη..

  • Comment Link Vote responsibly Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 08:28 posted by Vote responsibly

    Τουλάχιστον αστεία δήλωση. Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε σαν λαός πόσο υπεύθυνοι είμαστε στις επιλογές μας.

  • Comment Link allalogianagapiomaste Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 08:25 posted by allalogianagapiomaste

    "...σύμφωνα με το Καταστατικό ... το μόνο “debate” που προβλέπεται, είναι αυτό της εκλογικής γενικής συνέλευσης"!!! Κλασική απάντηση όσων φοβούνται τη δημόσια αντιπαράθεση είτε γιατί έχουν κακή δημόσια παρουσία (πράγμα που εδώ δεν συμβαίνει), είτε γιατί δεν έχουν θέσεις, είτε γιατί δεν αντέχουν την ζωντανή κριτική των απόψεών τους, είτε γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη στο τι θα πει ο "επικεφαλής", είτε γιατί ο "επικεφαλής" δεν είναι πάντα ο πραγματικός "επικεφαλής" και άρα δημιουργείται θέμα αντιπροσώπευσης...
    Λες και όπου γίνεται debate, αυτό προβλέπεται από κάποιο καταστατικο ή από το σύνταγμα...

  • Comment Link mesastapragmata Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 18:56 posted by mesastapragmata

    Αχ ρε Γιαννάκη. Πόσο πρόβατο μπορει να ειςαι; Σε τρολάρουν και χαμπάρι δεν εχεις πάρει. Παίζεις με τους όρους των αντιπάλων σου και αποδεικνύεται οτι άλλοι κινούν τα νήματα όπως ο Σπαθάρης τον Καραγκιόζη. Δυστυχώς γίνεσαι και εσυ ο ήρωας του Σπαθάρη αλλα με την αρνητική ερμηνεία του ήρωα. Άλλος έχει το όνομα (τουρκική μετάφραση ονόματος πρώην προέδρου) και άλλος την χάρη. Καλή επιτυχία στους υποψήφιους που δεν φοβούνται να εκτεθούν στο κοινό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ