1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2016 17:58

Η Στεφανίδου στους Μακεδόνες

Την απόκητηση της κεντρικής μπλοκέρ Μαρίας Στεφανίδου ανακοίνωσαν οι Μακεδόνες Αξιού. Η αθλήτρια ειναι 21 ετών και εζησε την εμπειρία της Α1 στον Αίαντα και τον Ηρακλή.
Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Μακεδόνες Αξιού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 της κεντρικής μπλόκερ Μαρίας Στεφανίδου. Η ταλαντούχα κεντρικός, η οποία συνδυάζει την αγάπη της για το βόλευ με τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, γεννήθηκε το έτος 1995 και έχει ύψος 1,83 cm. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία ως αθλήτρια του Αίαντα Ευόσμου, ενώ την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στην ίδια Κατηγορία στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η Μαρία έρχεται να ενισχύσει την ομάδας μας και να συμβάλλει στην εκπλήρωση των φετινών μας στόχων. Καλωσορίζουμε την νεαρή αθλήτρια στην οικογένεια των Μακεδόνων και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ