1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2016 17:28

Στον Νέστορα του Κράβαρικ ο Δήμος Μακράκης

Στο Νέστορα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δήμος Μακράκης, μετά από μία διετία που ήταν στον ΠΑΟΚ. Ο ταλαντούχος ακραίος άνηκε στον Ασκληπιό Τρικάλων, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την μετακόμιση του στον Νέστορα του Αντρέικ Κράβαρικ.

Η ανακοίνωση:

Στον Νέστωρα Θες/νίκης θα αγωνίζεται από την νέα περίοδο ο Δήμος Μακράκης του Ασκληπιού.

Μετά από 2 χρόνια στην Θεσ/νίκη και στον ΠΑΟΚ (μια και είναι σπουδαστής στα ΣΕΦΑΑ Θεσ/νίκης) με τον οποίο πανηγύρισε ένα ντάμπλ και ένα πρωτάθλημα αλλά και την μεγάλη τύχη τα 2 προηγούμενα χρόνια να βρίσκεται κοντά σε μεγάλους αθλητές (Χιμένες-Σεπέδα-Σαφράνοβιτς- Γκόμεζ-Κουρνέτας κ.α.) και έχοντας προπονητή το Γ. Καλματζίδη, ένας νέος σταθμός για την καριέρα του Δήμου.

Απ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην ομάδα του Νέστωρα Θεσ/νίκης που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο Νέστορας ανέβηκε στην Α2 την αγωνιστική περίοδο 2014-15 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο όπου κατέλαβε την 6η θέση με 34 βαθμούς και 12-12 νίκες.

Το ΔΣ του Ασκληπιού εύχεται στον Δήμο, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ