1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2016 17:59

Προφυλακιστέοι και οι έξι Κουβανοί!

Την προφυλάκιση των έξι Κουβανών διεθνών βολεϊμπολιστών που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό ενήλικης φινλανδής αποφάσισαν πριν από λίγο ομόφωνα η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας του Τάμπερε στη Φινλανδία και πλέον η υπόθεση λαμβάνει δραματική τροπή για τους κατηγορουμένους καθώς στην τακτική δικάσιμο θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινές μέχρι και 10 χρόνια φυλακή. Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ύποπτοι φυγής από τη χώρα.
Πρόκειται για τον mvp του πρωταθλήματος Volley League 2015-16 και πρώην διαγώνιο του ΠΑΟΚ Ρολάντο Σεπέδα, τον Κάλβο που απέκτησε εφέτος ο ΠΑΟΚ αλλά και τον Άλμπο που απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Οι άλλοι τρεις είναι ο Αμπραχάν, ο Σόουζα και ο Ουριάρτε.

Οι έξι αθλητές απολογήθηκαν ξεχωριστά και συνολικά η απολογία του είχε διάρκεια τρεις ώρες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  οι τρεις (Κάλβο, Ουριάρτε και Αμπραχάν) παραδέχτηκαν πως είχαν σεξουαλική συνεύρεση με την νεαρή φινλανδή αλλά υποστήριξαν πως όλα έγιναν με την θέληση της και αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί η γνωριμία τους σε κλαμπ που βρίσκεται στο υπόγειο του ξενοδοχείου.

Οι άλλοι τρεις (Σεπέδα, Αλμπο και Σόουζα) υποστήριξαν πως δεν είχαν καμία εμπλοκή, απλά υπέπεσε στην αντίληψη τους το περιστατικό. Μάλιστα ο τελευταίος ζήτησε να γίνει εξέταση DNA για να αποδειχτεί πως δεν είχε καμία σχέση με την κοπέλα.

Φυσικά μέχρι τη δίκη θα μείνουν στην φυλακή τινάζοντας στον αέρα την καριέρα τους αλλά και τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει με τις ομάδες τους, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Εννοείται πως αυτόματα θα αποκλειστούν και από την αποστολή της Κούβας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ και οι δύο ελληνικές ομάδες θα πρέπει να βρουν άμεσα τους αντικαταστάτες τους.

2 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 05:45 posted by ναυαρχος

    τον αλμπο γιατι το συλλαβανε αφου η κοπελα στην καταθεση της ειπε οτι την βοηθησε ?

  • Comment Link OBJECTIVE Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 15:48 posted by OBJECTIVE

    Πολύ εύκολα ρε Volleynews, αναδημοσιεύεις τις ειδήσεις γύρω από αυτή την υπόθεση, αλλά το τι μπορεί να έχει στηθεί πίσω από όλο αυτό, το αναλογιζεσαι;;;
    Δεν είναι κρίμα να σπιλωνεται και να σημαδεύεται τόσο εύκολα η ζωή (άσε την καριέρα) νέων παιδιών και δη αθλητών;;;

    Υαινες, υπάρχουν πολλές, δεν χρειάζονται και άλλες στο χώρο της ενημέρωσης, ειδικά στο βόλεϊ.
    Ή μήπως επειδή είναι προφυλακισμενοι δύο αθλητές που έπαιζαν ή πρόκειται να παίξουν στον "μισητο" ΠΑΟΚ, αυτό κάνει ευκολότερο το αναμμα του ανεμιστήρα και το ριξιμο της λασπης;
    ΑΠΛΑ, ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ...

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία του σχολίου μου και ελπίζω να γίνει αντιληπτη η ΚΑΛΗ προθεση των σκεψεων που διατυπωσα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ