1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-02-2016 00:25

Κλασικό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και κάλεσμα του ΠΑΟΚ στον κόσμο του

Ο ΠΑΟΚ και ο Αρης θα αναμετρηθούν αύριο στις 20.00 στο Παλατάκι για μια θέση στους 8 του κυπέλλου ανδρών.
Οι αιώνιοι της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν για τέταρτη φορά αντιμέτωποι τη φετινή σεζόν (δύο φορές για το πρωτάθλημα μια για το Λιγκ Καπ) με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ να έχει βγει νικητής στις τρεις προηγούμενες.

«Το ματς με τον Άρη έχει δύο ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι και όλοι γνωρίζουν τη σημασία αυτών των παιχνιδιών και η δεύτερη ότι πρόκειται για ένα νοκ άουτ ματς για το κύπελλο. Σε αυτό τον θεσμό δεν συγχωρούνται στραβοπατήματα και λάθη», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Όσο αφορά τη δυναμική των δύο ομάδων σίγουρα εμείς είμαστε πιο ψηλά αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε και μέσα στο γήπεδο. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό είχαμε κάποια αρκετά καλά διαστήματα αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα ότι έχουμε σταθεροποιηθεί».

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στους ασπρόμαυρους, ωστόσο το ίδιο ισχύει και για τον Άρη με τον Γιάννη Μέλκα να σημειώνει από την πλευρά του:

«Σίγουρα είμαστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά μετά τη νίκη που πετύχαμε το περασμένο Σάββατο επί του Φοίνικα Σύρου για το πρωτάθλημα κι ήταν μια πολύ καλή τονωτική ένεση. Τώρα όμως αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά έχοντας τρία καινούργια πρόσωπα και μπορεί να μην έχει δέσει ακόμη αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο και στο κύπελλο…».

Εντ τω μεταξύ ο ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο του να γεμίσει το Παλατάκι

Φίλε του ΠΑΟΚ,
Η διοίκηση έκανε το καθήκον της και έφερε στο Παλατάκι παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως είναι οι Αμερικανοί Ντέιβιντ Λι και Τζέισον Γιαμπλόνσκι. Τώρα είναι η δική σου σειρά να στηρίξεις την ομάδα με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις και να την ωθήσεις σε νέες επιτυχίες.

Αρχής γενομένης από το νοκ -άουτ αγώνα της Τετάρτης 10/2 και ώρα 20:00 στο PAOK Sports Arena κόντρα στον Άρη.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου περνάει μέσα από το Παλατάκι.

Έλα για να πανηγυρίσουμε μαζί μία ακόμα νίκη και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τη κατάκτηση του κυπέλλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: 10 ευρώ στα VIP και 5 ευρώ σε όλες τις θύρες. Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ