1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2016 23:21

Ο Ηρακλής Κηφισιάς στον τελικό κόντρα στο Μαρκόπουλο

Τα... σκήπτρα του θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο Ηρακλής Κηφισιάς στον τελικό των Νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ, καθώς επικράτησε με 3-0 του ΑΟΝ Βύρωνος, στον δεύτερο σημερινό ημιτελικό.

Ο πολυνίκης του θεσμού Ηρακλής Κηφισιάς με 7 κατακτήσεις, θα αντιμετωπίσει στον τελικό το Μαρκόπουλο, που νωρίτερα είχε νικήσει και αυτό με 3-0 τον Φοίβο Μελισσίων. Μάλιστα, ΓΣΚ και Μαρκόπουλο είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες στον τελικό της ΕΣΠΑΑΑ το 2014, με την ομάδα των Μεσογείων να επικρατεί με 3-0.

Ό ΑΟΝ Βύρωνος ηττήθηκε εκ νέου από τον Ηρακλή Κηφισιάς σε φάιναλ-4 Νεανίδων, καθώς είχε χάσει και πέρυσι στον μεγάλο τελικό.

Διαιτητές: Οικονόμου, Ράντσιου

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-10, 25-17)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μαρτσουκάκη): Τσελεπή, Κορναράκη, Λάβδα, Γκρέκα, Μαυράκου, Μαγγέλ / Λύρα (λ), Εξάρχου, Χούντα
ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (Παπαδούρης): Ακριτίδου, Σερόλη, Βασιλαντωνάκη, Σολωμού, Χατζή, Παπασταύρου / Κουμούτσου (λ), Σκαρπέτη (λ), Μπαλογιάννη, Τάση, Ιατρού, Ρεμπάπη

Πηγή φωτό: ΑΟ Μαρκοπούλου facebook

3 σχόλια

  • Comment Link παλαιμαχος Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 15:15 posted by παλαιμαχος

    Φίλε και συναναγνώστη, όταν ήρθε ο Μαγίστρος βρήκε μια ομάδα και προσπάθησε στον ελάχιστο χρόνο που είχε να την μοντάρει.Ο κορυφαίος θέλει χρόνο και πιο πολύ από όλα θέλει αυτός να κάνει τις επιλογές και να δουλέψει πάνω σε αυτές.Άλλωστε θα το παραδεχθείς και εσύ ότι μετά την φοβερή φουρνιά που έβγαλε, κανείς άλλος δεν ανέδειξε κάτι αξιόλογο.

  • Comment Link volley is bitch Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 05:47 posted by volley is bitch

    Το είδαμε παλαίμαχε και πριν 2 χρόνια που έχασε πάλι από το Μαρκόπουλο ο Ηρακλής Κ. με ομάδα όνειρο και με το τιτανοτεράστιο αφεντικό σου στον πάγκο.

  • Comment Link παλαιμαχος Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 16:40 posted by παλαιμαχος

    Υπήρχε περίπτωση με τον Μαγίστρο στο πάγκο να συζητάμε για ντέρμπυ;αμάσητους θα τους κατάπινε όπως τότε που ο Άρχοντας μεσουρανούσε στους αγωνιστικούς χώρους.Ευχόμαστε οι πολυπληθείς θαυμαστές του να τον απολαύσουμε και πάλι στο πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ