1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2016 21:59

Αγώνας γιορτή στην Καλαμάτα

Μια γιορτή του βόλεϊ θα γίνει στην Καλαμάτα με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Η τοπική Καλαμάτα 80, ομάδα της Α2, φιλοξενεί αύριο στις 18.00 τον Παναθηναϊκό για την φάση των 16 του Κυπέλλου ανδρών με τον κόσμο να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον.
«Για μας αυτός ήταν ο βασικός στόχος της συμμετοχής μας στο Κύπελλο είναι το βρεθούμε στους ‘16’ και να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της Α1 Ανδρών», παραδέχθηκε ο τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας (και άλλοτε αθλητής του Παναθηναϊκού) Χρήστος Δημητρακόπουλος και συνέχισε: «Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους στην Καλαμάτα, αφού ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα κράχτης και θεωρώ ότι το γήπεδο θα γεμίσει. Στον αθλητισμό πάντα παίζεις για τα νίκη, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να βγει μια όμορφη εικόνα…».

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα ωστόσο όπως τόνισε ο διαγώνιος των πράσινων Ηρακλής Παπαδόπουλος: «Μπορεί ο αντίπαλός μας να αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, ωστόσο το αυριανό παιχνίδι δεν παύει να είναι δύσκολο και να έχει ιδιαιτερότητες. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας που αναμένεται να βρεθεί εκεί, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Αυτή την περίοδο το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και εκτιμώ ότι όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 09:28 posted by ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

    Με γυμνασίαρχο οπαδό του Ολυμπιακού ωραίος αγώνας γιορτή θα γίνει...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ